Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, ultima în Liga 1! Antrenorul favorit să-l înlocuiască pe Adrian Mihalcea

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/06/2020 la 07:37 GMT+3

Liga 1 | Adrian Mihalcea n-a reușit să câștige vreun meci oficial de când a fost numit pe banca lui Dinamo și riscă să fie demis. Viorel Moldovan ar putea fi numit în locul său pentru restul sezonului, în încercarea de a salva formația din "Ștefan cel Mare" de la retrogradare.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a pierdut meciul cu FC Voluntari, din etapa a 6-a a playout-ului, și a rămas pe ultimul loc, cu 4 înfrângeri din tot atâtea posibile. Pentru Adrian Mihalcea a fost al 3-lea rezultat negativ de când a preluat echipa (2 în Liga 1 și unul în Cupa României), iar acum postul său se află în pericol.
Viorel Moldovan, al cărui contract cu Chindia Târgoviște expiră mâine (30 iunie), l-ar putea înlocui pe Mihalcea pentru ultimele meciuri din sezonul actual. Potrivit Telekom Sport, contractul fostului atacant expiră pe 30 iunie, iar negocierile cu conducerea Chindiei nu s-au materializat. În aceste condiții, Moldovan ar putea ajunge pe banca lui Dinamo, care l-a mai dorit și în toamna trecută.

Dinamo, "lanterna roșie" din Liga 1

Adrian Mihalcea rămâne optimist, deși Dinamo a pierdut cu FC Voluntari (0-1) și a ajuns pe ultimul loc în Liga 1.
"Am fost înfrânți, dar cu un joc mai bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine față de meciul precedent. Cartonașul roșu luat de Filip ne-a obligat să facem un pas înapoi. I-am spus la pauză să fie atent. E păcat, e un jucător experimentat, și-a dorit astăzi să câștigăm, am văzut asta în atitudinea lui, dar n-a reușit să se abțină. Din păcate am suferit după acel moment. Astăzi i-am felicitat, au avut atitudine, am avut și câteva ocazii. Nu au cum să nu fie dezamăgiți. Au muncit pentru asta. O să iau lucrurile bune. Să vedem cum putem construi pe seama acestor. Astfel, situația se poate înrăutăți.", a spus Mihalcea, pentru Look Sport.
Mihalcea consideră că situația de la Dinamo nu este dezastruoasă: "Ce înseamnă dezastruoasă? E grea, dar nu dezastruoasă. Este foarte greu, știam de aceste probleme, nu s-au schimbat lucrurile între timp. Nu trebuie să dezarmăm. Mergem etapa următoare la Constanța și vom face tot posibilul să câștigăm.".

Liga 1 | Dinamo - Voluntari 0-1

Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața celor de la FC Voluntari chiar în "Ștefan cel Mare" și rămâne pe ultimul loc în Liga 1.
Dinamo a ajuns pe ultimul loc din Liga 1 după ce Poli Iași a învins Chindia Târgoviște la Ploiești cu 2-0. Astfel, "câinii" aveau nevoie neapărat de victorie cu FC Voluntari pentru a ieși din această situație dramatică.
Partida de ieri a venit și după înfrângerea dureroasă, 0-3, în fața FCSB, tot acasă, în semifinalele Cupei României. De cealaltă parte, Voluntari venea după trei victorii consecutive și a continuat forma excelentă și în Ștefan cel Mare.
Premier League - program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo