A fost prima partidă oficială a lui Dinamo cu Adrian Mihalcea pe banca echipei și, în același timp, prima după ce "alb-roșii" au anunțat că magazionerul clubului a fost testat pozitiv cu Covid-19.
Sepsi a deschis scorul în "Ștefan cel Mare" după numai 42 de secunde, când Safranko a reluat cu capul mingea trimisă în primă fază în bară de Ștefănescu. Formația pregătită de Adrian Mihalcea a avut șansa egalării în minutul 38, când Robert Tincu l-a faultat în careu pe Montini, după o eroare a goalkeeper-ului Niczuly. Arbitrul central a acordat penalty și cartonaș roșu pentru Tincu. Perovic a executat lovitura de la 11 metri pe mijlocul porții, iar portarul lui Sepsi a respins, revanșându-se pentru greșeala anterioară.

Liga 1 | Dinamo - Sepsi 1-3. "Câinii" rămân pe penultimul loc

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Sepsi s-a desprins pe tabelă cu 10 minute înainte de final. A fost rândul oaspeților să primească o lovitură de la 11 metri, după o intrare prin alunecare a lui Puljic asupra lui Ștefănescu. Vasvari a transformat cu un șut în dreapta lui Piscitelli. Florin Ștefan a dus scorul la 3-0 în minutul 86. Acesta a sprintat de la centrul terenului, a intrat în careul lui Dinamo și a finalizat cu un șut la colțul lung, la care portarul "câinilor" n-a putut să intervină.
Robert Moldoveanu a marcat golul de onoare pentru Dinamo în prelungirile duelului din "Groapă".
În urma înfrângerii din această după-amiază, Dinamo rămâne pe penultimul loc în playout-ul din Liga 1, cu numai 17 puncte adunate. De cealaltă parte, Sepsi a urcat pe locul 8, la 4 puncte în spatele Viitorului.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32