Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liga 1 | Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, va lipsi de pe teren timp de 6 luni

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/06/2020 la 20:18 GMT+3

Liga 1 | FCSB a primit o veste proastă în urmă cu puțin timp. Potrivit DigiSport, Dragoș Nedelcu va lipsi în următoarele 6 luni, ca urmare a accidentării suferite la derby-ul cu CFR Cluj.

Liga 1 | Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Dragoș Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente în prelungirile duelului din Gruia din etapa precedentă. Sursa citată susține că mijlocașul celor de la FCSB s-a operat în Italia, la medicul Pier Paolo Mariani, cel care în 2016 s-a ocupat și de accidentarea asemănătoare a lui Florin Tănase, un alt jucător al "roș-albaștrilor". În urma intervenției, Nedelcu va fi nevoit să stea departe de teren între 5 și 6 luni.
Așadar, mijlocașul de 23 de ani va rata restul sezonului și va putea reveni alături de coechipierii săi abia în iarna viitoare.

Liga 1 | Dragoș Nedelcu, cumpărat de FCSB în urmă cu 3 ani

Dragoș Nedelcu a fost cumpărat de FCSB în urmă cu 3 ani de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 2,1 milioane de euro. În sezonul actual, mijlocașul a bifat 15 apariții, reușind să înscrie un singur gol. FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj din etapa anterioară, scor 0-1, diferența fiind făcută de autogolul din prima repriză a lui Ovidiu Popescu.
Cu 7 meciuri rămase de disputat, formația lui Bogdan Vintilă ocupă locul 3 în playoff-ul din Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR și la 3 lungimi depărtare de Universitatea Craiova, echipa de pe locul secund. Următorul meci al celor de la FCSB va fi diseară (ora 20:00), împotriva lui Gaz Metan Mediaș.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo