Dragoș Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente în prelungirile duelului din Gruia din etapa precedentă. Sursa citată susține că mijlocașul celor de la FCSB s-a operat în Italia, la medicul Pier Paolo Mariani, cel care în 2016 s-a ocupat și de accidentarea asemănătoare a lui Florin Tănase, un alt jucător al "roș-albaștrilor". În urma intervenției, Nedelcu va fi nevoit să stea departe de teren între 5 și 6 luni.
Așadar, mijlocașul de 23 de ani va rata restul sezonului și va putea reveni alături de coechipierii săi abia în iarna viitoare.

Liga 1 | Dragoș Nedelcu, cumpărat de FCSB în urmă cu 3 ani

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Dragoș Nedelcu a fost cumpărat de FCSB în urmă cu 3 ani de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 2,1 milioane de euro. În sezonul actual, mijlocașul a bifat 15 apariții, reușind să înscrie un singur gol. FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj din etapa anterioară, scor 0-1, diferența fiind făcută de autogolul din prima repriză a lui Ovidiu Popescu.
Cu 7 meciuri rămase de disputat, formația lui Bogdan Vintilă ocupă locul 3 în playoff-ul din Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR și la 3 lungimi depărtare de Universitatea Craiova, echipa de pe locul secund. Următorul meci al celor de la FCSB va fi diseară (ora 20:00), împotriva lui Gaz Metan Mediaș.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36