FCSB avea nevoie de victorie în această seară, pe Arena Națională, pentru a mai putea spera la titlul din Liga 1. Formația pregătită de Bogdan Vintilă a început bine partida și a deschis scorul în minutul 12, prin Florin Tănase. Căpitanul grupării "roș-albastre" a prins un șut violent de la marginea careului, expediat sub bara transversală a celor de la Gaz Metan.
Sergiu Buș a restabilit egalitatea în minutul 58, după ce a trecut ușor de Perianu. Atacantul oaspeților a intrat în careu și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru Andrei Vlad. Florin Tănase a văzut două cartonașe galbene în minutele 75 și 76 și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Mai întâi, Tănase a simulat un fault în careul lui Gaz Metan, apoi l-a deposedat neregulamentar pe Roberto Moreno.

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș. Final nebun pe Arena Națională

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
FCSB a revenit în avantaj în minutul 90+3, după ce Marius Constantin a comis un fault în careu. Adrian Petre a înscris de la 11 metri, cu un șut pe centrul porții, atins de goalkeeper-ul Pleșca. Gaz Metan a stabilit scorul final la ultima fază a partidei, după ce Juel-Nielsen a finalizat excelent pasa trimisă de același Buș.
S-a încheiat 2-2, scor în urma căruia FCSB rămâne pe locul 3 în playoff-ul din Liga 1, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj și la 2 lungimi depărtare de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova, care are un meci în minus.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20