Fostul portar din "Generația de Aur" a scos în evidență stilul autoritar pe care "Regele" îl impune în vestiar și pe care îl consideră mult prea dur pentru tinerii jucători de la Ovidiu.
Stelea a pregătit-o pe Viitorul la începutul sezonului 2014/2015, însă n-a rezistat mai mult de 4 etape. Cel poreclit "Arnold" și-a dat demisia după 2 remize și 2 înfrângeri pe banca formației patronate de fostul său coechipier de la națională.
Într-un interviu oferit pentru Gazeta Sporturilor, Bogdan Stelea a recunoscut că nu a găsit la Viitorul atmosfera pe care și-o imaginase. Stelea a dat vina pe "stilul dictatorial" al lui Hagi, considerat de fostul portar mult prea exagerat într-un vestiar din care fac parte foarte mulți jucători tineri, care pot fi foarte ușor demoralizați.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
ACUM 6 ORE
M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie și credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puțin în România, și e de respectat. | Bogdan Stelea

Bogdan Stelea: "Mi-aș fi putut strica prietenia cu Gică Hagi"

În același timp, Stelea este de părere că, dacă ar fi continuat la Viitorul, relația sa de prietenie cu Hagi s-ar fi putut răci considerabil:
Ne-am dat seama că, dacă aș fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozități. Ne-am fi putut strica și prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii. El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înțeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită. Nu îmi doresc să dau senzația unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot și sunt într-o anumită postură. | Bogdan Stelea

Gică Hagi, campion al României cu Viitorul în 2017

De-a lungul timpului, Gică Hagi a câștigat 3 trofee pe banca Viitorului. În sezonul 2016/2017, "Regele" a cucerit titlul în Liga 1, la numai 8 ani de la înființarea clubului de la Ovidiu.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Super-derby pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Octavian Popescu
13/05/2022 LA 06:16