Craiova are și ea probleme cu coronavirusul, după ce un membru din staff a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Bergodi este şi el suspect, după ce testul a ieşit neconcludent. Dinamo este de departe cel mai afectat club de pandemia de coronavirus. Până acum, dinamoviștii au înregistrat nu mai puțin de 14 cazurid e coronavirus.
Playoff-ul Ligii 1 trebuie finalizat până la 2 august, data la care UEFA a dat termen limită pentru a fi anunțate echipele care participă în cupele europene. Totuși, campionatul este în pericol în acest moment, după ce Dinamo, CFR Cluj și Craiova au fost lovite puternic de noul coronavirus. Justin Stefan, secretarul general al LPF, este încrezător că sezonul va putea fi încheiat pe teren și spune că înghețarea Ligii 1 este ultimul scenariu pe care îl iau în calcul.

Finalizarea sezonului Ligii 1, în pericol

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
În ciuda informațiilor furnizate de Justin Ștefan, sezonul Ligii 1 este compromis, fără doar și poate, asta pentru că situația pandemiei de coronavirus nu dă semne că s-ar ameliora în perioada următoare, iar suspiciunea unor noi cazuri este tot mai mare la cluburile din play-off-ul Ligii 1.
"Cei de la CFR Cluj sunt la Mogoșoaia, i-am rugat să rămână izolați. Se vor testa joi, iar vineri dimineață vor veni rezultatele. Abia atunci ne vom da seama ce decizie vom lua. Deocamdată, așteptăm. Nu sunt teste neconcludente la CFR Cluj. După o testare pozitivă toți ceilalți se izolează, iar retestarea e peste cinci zile. Am discutat toate scenariile posibile în martie. Înghețarea campionatului este ultimul scenariu și pe care îl luăm în calcul. Avem o săptămână, acesta, prin care așteptăm toate testările și retestările. Cu Dinamo nu suntem absurzi, vom decide împreună…Deocamdată e nevoie să așteptăm”, a spus Justin Ştefan.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11