Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liga 1 | Rezultatele etapei a 11-a

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/10/2019 la 19:00 GMT+3

CFR Cluj continuă să fie lider în Liga 1, cu 24 de puncte. Echipa lui Dan Petrescu a câștigat clar meciul de pe teren propriu împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Universitatea Craiova s-a impus în fața Viitorului, deși trupa lui Hagi a înscris prima. FCSB și Dinamo au obținut câte trei puncte și se pregătesc pentru meciul direct de sâmbătă seară.

CFR Cluj, prima in Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Dinamo - FC Voluntari 2-1

Dinamo a ajuns la al patrulea meci fără înfrângere pe teren propriu, după victoria împotriva ultimei clasate, FC Voluntari. Echipa antrenată de Dusan Uhrin a deschis scorul prin Montini, aflat la a treia reușită în acest sezon. FC Voluntari putea egala după zece minute, dar Mihai Căpățână a ratat lovitura de la 11 metri. Ionuț Balaur a înscris în cele din urmă pentru ilfoveni, în minutul 75, dar bucuria acestora n-a durat foarte mult. Dinamoviștii au replicat repede și au dat lovitura în minutul 78, prin fundașul central Puljic. A fost primul gol al croatului de la revenirea la Dinamo. De remarcat este faptul că Dan Nistor a oferit ambele pase la cele două goluri. Căpitanul "câinilor" a ajuns la patru pase decisive în această săptămână, după cele două din partida cu UTA Arad, din Cupa României.

Academica Clinceni - FCSB 0-3

FCSB a câștigat clar meciul cu Academica Clinceni și a urcat în clasament la un singur punct de playoff. Florin Tănase a deschis scorul după 12 minute cu un șut din interiorul careului, după o combinație între Hora și Crețu. Florinel Coman a dublat avantajul "roș-albaștrilor" în minutul 65, după o neatenție în apărarea Clinceniului. Intrat la pauză, Moruțan a închis tabela la 0-3 după o acțiune elegantă în careul gazdelor, finalizată cu un șut la colțul lung. După succesul cu Academica Clinceni, echipa antrenată de Bogdan Vintilă a ajuns la al treilea meci fără gol primit în Liga 1.

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 3-0

CFR Cluj a învins-o la scor de neprezentare pe Gaz Metan Mediaș și a ajuns la 24 de puncte în acest sezon. Vinicius a deschis scorul în "Gruia" cu o lovitură de cap după o lovitură liberă executată excelent în minutul 20 de Ciprian Deac. Cu trei minute înainte de pauză, același Deac a mai centrat o dată în careu, de unde Kevin Boli a trimis în plasă. Omrani și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut la firul ierbii, expediat la colțul lung (min 56). Înaintea deplasării din Scoția pentru meciul cu Celtic din UEFA Europa League, echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat primul loc în Liga 1, cu 7 victorii în 11 etape.

CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-1

Craiova lui Victor Pițurcă a trecut pe locul doi în Liga 1, după victoria împotriva Viitorului. Jucătorii lui Gică Hagi au lovit primii în minutul 7. Țîru a reluat cu capul în poarta lui Pigliacelli, după devierea lui Rivaldinho. Craiova a egalat și a preluat conducerea într-un interval de un minut. Mai întâi Cicâldău și apoi Koljic l-au învins pe portarul Căbuz cu două super-execuții, iar oltenii au intrat în avantaj la vestiare. Tot echipa lui Pițurcă a înscris după pauză și a stabilit scorul final. În minutul 53, Bălașa a șutat plasat din lovitură liberă, iar balonul a sărit în fața porții și l-a păcălit pe Căbuz. S-a terminat 3-1 pentru Universitatea Craiova, care se află la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, după 11 etape jucate.
Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-1

Rezultatele complete ale etapei a 11-a:

  • Dinamo - FC Voluntari 2-1
  • FC Hermannstadt - FC Botoșani 0-1
  • Chindia Târgoviște - Astra Giurgiu 1-0
  • Academica Clinceni - FCSB 0-3
  • CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 3-0
  • Poli Iași - Sepsi Sf Gheorghe 1-1
  • Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo