Cu 3 înfrângeri consecutive de când a fost instalat pe banca "câinilor" (2 în Liga 1 și 1 în Cupa României), Adrian Mihalcea a încasat o nouă lovitură în această seară. Dinamo s-a văzut condusă după numai 17 minute, când Ghiță a reluat cu capul în plasă, de la prima bară, cornerul executat de Andrei Ciobanu.
În ciuda faptului că jucătorii lui Dinamo au avut multe ocazii de poartă, scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei. După 5 etape disputate în playout, Dinamo se află pe ultimul loc, la 4 puncte depărtare de salvarea de la retrogradare, dar cu 2 meciuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, Viitorul se menține pe primul loc în playout, cu un avans de 7 puncte față de FC Voluntari, revelația sezonului, după numirea lui Mihai Teja.
Întrebat de situația dificilă de la Dinamo, Gică Hagi a dat vina pe lipsa norocului. "Regele" consideră că este numai o chestiune de timp până când "câinii" se vor trezi și vor începe să câștige meciuri în playout:
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Cred eu că vor veni și victoriile pentru Dinamo. Au nevoie de puțin noroc și lucrurile se vor schimba în timp. A fost un meci mai echilibrat, noi am avut mai multă șansă. Putea să fie egal fără probleme. Jucăm mult mai bine în prima repriză. Jucătorii încă nu au ritmul jocului și rezistență până în minutul 90.", a spus Gică Hagi, după meciul de la Ovidiu.

Liga 1 | Viitorul - Dinamo 1-0. "Câinii" rămân pe ultimul loc în playout

La finalul meciului, Mihalcea s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că jucătorii celorlalte echipe s-au antrenat în mod obișnuit, în timp ce dinamoviștii au fost nevoiți să stea în izolare:
"Noi am traversat o perioadă extrem de dificilă, acum două săptămâni. Suntem singura echipa care a stat în izolare șapte zile, văd că altele nu au stat, s-au antrenat, când era normal să stea. Văd că nu e același regulament pentru toată lumea. Noi chiar am stat în izolare și am date că alte echipe nu au stat, s-au antrenat și pe timp de pandemie, dar asta este.
Dacă aveam puțin noroc sau inspirație am fi putut înscrie. Este o nouă înfrângere, dar văd o schimbare, e singurul lucru care mă bucură. Am avut momente când am presat, i-am pus în dificultate, dar un gol primit din fază fixă a făcut să pierdem meciul.", a declarat Adrian Mihalcea.
În următoarea rundă, Dinamo va juca pe terenul celor de la Academica Clinceni, în timp ce Viitorul va evolua împotriva lui FC Voluntari, tot în deplasare.

Liga 1 | Clasamentul din playout, după 7 etape

  • 7. Viitorul 34p (7 meciuri)
  • 8. FC Voluntari 27p (7 meciuri)
  • 9. Academica Clinceni 26p (7 meciuri)
  • 10. Sepsi 24p (7 meciuri)
  • 11. Hermannstadt 21p (6 meciuri)
  • 12. Poli Iași 18p (7 meciuri)
  • 13. Chindia Târgoviște 17p (6 meciuri)
  • 14. Dinamo 17p (5 meciuri)
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20