Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liga 1 | Viitorul - Dinamo 1-0. "Câinii" rămân pe ultimul loc în playout

Cosmin Cioboata

Publicat 02/07/2020 la 22:52 GMT+3

Liga 1 | Viitorul Constanța - Dinamo 1-0. Echipa pregătită de Gică Hagi s-a impus la Ovidiu prin golul marcat de Virgil Ghiță. În urma rezultatului din această seară, Dinamo rămâne pe ultimul loc în playout, cu 5 înfrângeri în 5 meciuri.

Liga 1 | Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Cu 3 înfrângeri consecutive de când a fost instalat pe banca "câinilor" (2 în Liga 1 și 1 în Cupa României), Adrian Mihalcea a încasat o nouă lovitură în această seară. Dinamo s-a văzut condusă după numai 17 minute, când Ghiță a reluat cu capul în plasă, de la prima bară, cornerul executat de Andrei Ciobanu.
În ciuda faptului că jucătorii lui Dinamo au avut multe ocazii de poartă, scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei. După 5 etape disputate în playout, Dinamo se află pe ultimul loc, la 4 puncte depărtare de salvarea de la retrogradare, dar cu 2 meciuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, Viitorul se menține pe primul loc în playout, cu un avans de 7 puncte față de FC Voluntari, revelația sezonului, după numirea lui Mihai Teja.

Liga 1 | Viitorul - Dinamo 1-0. "Câinii" rămân pe ultimul loc în playout

La finalul meciului, Mihalcea s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că jucătorii celorlalte echipe s-au antrenat în mod obișnuit, în timp ce dinamoviștii au fost nevoiți să stea în izolare:
"Noi am traversat o perioadă extrem de dificilă, acum două săptămâni. Suntem singura echipa care a stat în izolare șapte zile, văd că altele nu au stat, s-au antrenat, când era normal să stea. Văd că nu e același regulament pentru toată lumea. Noi chiar am stat în izolare și am date că alte echipe nu au stat, s-au antrenat și pe timp de pandemie, dar asta este.
Dacă aveam puțin noroc sau inspirație am fi putut înscrie. Este o nouă înfrângere, dar văd o schimbare, e singurul lucru care mă bucură. Am avut momente când am presat, i-am pus în dificultate, dar un gol primit din fază fixă a făcut să pierdem meciul.", a declarat Adrian Mihalcea.

Liga 1 | Viitorul - Dinamo 1-0. Mihalcea: "Am apelat la psiholog"

Mihalcea a oferit detalii și despre noul psiholog adus la Dinamo, ca urmare a perioadei slabe pe care o traversează "câinii":
"Am apelat la psiholog pentru a ieși din starea asta. Jucătorii au calitate, dar au nevoie de moral pentru a ieși din starea asta. Vom încerca să refacem moralul băieților.", a mai spus tehnicianul lui Dinamo, după înfrângerea cu Viitorul.
După a 5-a înfrângere din playout, Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, a mărturisit că s-a săturat de meciurile pierdute. Goalkeeper-ul de 30 de ani nu ia în calcul retrogradarea, fiind sigur că echipa din "Ștefan cel Mare" își va reveni în următoarea perioadă:
"Nu e cel mai bun moment să dau interviu. M-am săturat de meciuri pierdute. Dar în seara asta am avut dorință. Ușor-ușor, poate vor veni victoriile, poate începând cu meciul cu Clinceni. Azi meritam un egal sau măcar un gol. Când joci cu inima, pentru familia ta și pentru asemenea fani, cărora le mulțumesc pentru aseară, nu-mi rămâne decât să muncesc mai mult.
Sunt sigur că o vom scoate la capăt. Nu dau vina pe Mihalcea. Noi trebuie să muncim mai mult, să ne uităm la noi. Nu pot concepe așa ceva, nu poți să retrogradezi.", a declarat Cătălin Straton.
În următoarea rundă, Dinamo va juca pe terenul celor de la Academica Clinceni, în timp ce Viitorul va evolua împotriva lui FC Voluntari, tot în deplasare.

Liga 1 | Clasamentul din playout, după 7 etape

  • 7. Viitorul 34p (7 meciuri)
  • 8. FC Voluntari 27p (7 meciuri)
  • 9. Academica Clinceni 26p (7 meciuri)
  • 10. Sepsi 24p (7 meciuri)
  • 11. Hermannstadt 21p (6 meciuri)
  • 12. Poli Iași 18p (7 meciuri)
  • 13. Chindia Târgoviște 17p (6 meciuri)
  • 14. Dinamo 17p (5 meciuri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo