FC Hermannstadt a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar emoțiile în privința retrogradării au crescut din ce în ce mai mult. După 28 de etape, formația sibiană se află pe penultimul loc în campionatul României, cu numai 23 de puncte acumulate.
Liviu Ciobotariu a fost instalat pe banca lui Hermannstadt pe 15 ianuarie, după depărțirea sibienilor de Ruben Albes, cu speranța că fostul internațional român va reuși să reîmprospăteze jocul echipei.
Din păcate pentru cele două părți, lucrurile nu s-au îmbunătățit, iar aventura lui Ciobotariu pe banca lui Hermannstadt s-a încheiat astăzi, după numai două luni.
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM 10 ORE
Clubul sibian a anunțat printr-un comunicat oficial că a încheiat colaborarea cu Liviu Ciobotariu și staff-ul său tehnic, în condiții amiabile.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2972044.jpg

Liviu Ciobotariu s-a despărțit de FC Hermannstadt, după numai 12 meciuri

Ciobotariu a condus-o pe FC Hermannstadt în 12 meciuri, înregistrând o victorie, 5 remize și 6 înfrângeri.
Tehnicianul de 49 de ani declasare că există șanse mari să plece de la Hermannstadt încă de la ultimul meci, pierdut pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-1. FC Hermannstadt va anunța în următoarea perioadă noul antrenor.
"Mulțumim, Liviu Ciobotariu!
A.F.C.Hermannstadt și antrenorul Liviu Ciobotariu au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Fostul fundaș central al Generației de Aur a fotbalului românesc a preluat banca tehnică după primul meci din returul sezonului regulat. Cu Liviu Ciobotariu în calitate de antrenor principal, FCH a obținut o victorie, 5 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri, ocupând în prezent locul 15 în clasamentul Ligii I.
Alături de Liviu Ciobotariu, și-au încetat relațiile contractuale și antrenorul secund, Adrian Iordache, dar și preparatorul fizic Lucian Păun. Vom reveni în perioada următoare cu precizări despre numirea unui nou antrenor principal și a eventualelor schimbări din staff", se arată în comunicatul oficial emis de FC Hermannstadt.
De-a lungul carierei, Liviu Ciobotariu le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, Politehnica Iași, FC Vaslui, ASA Tîrgu Mureș, Faisaly, Al-Ta'ee și FC Botoșani. De asemenea, în perioada 2019-2020, Ciobotariu a ocupat postul de selecționer al naționalei din Lebanon.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48