Dani Coman a oferit ieri detalii importante despre starea de sănătate a lui Ljuban Crepulja. Conform preşedintelui de la Astra, jucătorul se simte mai bine: "Am discutat cu el mai devreme, se simte bine. Aseară s-a simţit mai rău. Acum nu mai are convulsii", a anunţat Dani Coman la Digi Sport.
Preşedintele celor de la Astra a dezvăluit şi care a fost filmul evenimentelor şi de ce i-au făcut testul COVID-19 în ziua în care ar fi trebuit să se dispute partida cu Universitatea Craiova: "Ieri ne-a anunţat că are temperatură pe la ora 10:30 - 11:00. Am trimis pe cineva cu un termometru, i s-a luat temperatura şi avea 38. Azi a făcut testul, din păcate este pozitiv. Nu ne gândeam că o să aibă, am tot stat de vorbă cu medicul echipei. Crepulja e un băiat cuminte, care stă doar acasă. Am vrut ca ieri să facem testul, dar nu se mai puteau face recoltări. L-am programat dimineaţă şi ne-au garantat că ne dau rezultatul până după-amiază. Ceilalţi jucători sunt în izolare. Fiecare acasă. A ieşit doar la un restaurant să mănânce, cu soţia şi cu un cuplu. A stat la terasă şi a mai fost la peco, să bage motorină", a mai spus Dani Coman.

Ljuban Crepulja, declarații din spital

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Ljuban Crepulja a transmis din spital că va petrece două zile internat şi este revoltat de condiţiile întâlnite: "Este mizerabil!". Mijlocaşul croat spune că este tratat cu paracetamol şi că se simte bine: "O să stau două zile aici. Spitalul din Giurgiu e mizerabil. Până acum mă simt foarte bine. Nu am avut dureri sau simptome serioase, doar fierbinţeală. Îmi dau paracetamol pentru starea febrilă, în rest nimic. Acum mă simt perfect. Am mers cu aer condiţionat în maşină. Ar putea fi de la asta? Probabil", a spus mijlocaşul central, pentru Gazeta.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20