Bogdan Apostu, agentul lui Buș, a venit cu informații în premieră despre modul în care a ajuns fotbalistul pe care îl reprezintă în curtea vicecampioanei. Mutarea a fost foarte aproape să nu se mai facă, după ce o echipă cu un pedigree și o forță financiară superioară, Legia Varșovia, a intrat pe fir. Leșii i-au oferit vârfului un contract mult mai bun și perspectiva evoluției în Champions League, însă atacantul promisese că va semna cu FCSB și a ținut să își respecte cuvântul dat.
Achiziția e una importantă pentru roș-albaștri, în condițiile în care aceștia s-au despărțit de Gnohere, iar Adrian Petre nu s-a adaptat, fiind un jucător care a intrat în dizgrația conducerii.
"O altă echipă care a încercat să recupereze pe ultima sută de metri, și o spun în premieră, a fost Legia Varșovia. Campioana Poloniei de sâmbătă seară. Am negociat cu ea, cei de acolo au încercat să discute și cu Sergiu din punct de vedere personal. Chiar și în drum spre semnarea contractului cu FCSB au încercat să-l recupereze... Valorile umane trebuie să fie mai importante decât banii, iar cuvântul dat să valoreze mai mult decât orice sumă. Eu și Sergiu așa funcționăm, suntem construiți pe un altfel de calapod. Ne-am dat cuvântul în fața unor oameni și e normal să ne respectăm promisiunea", a spus Apostu pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

CFR și Craiova l-au vrut pe Sergiu Buș

Pe lângă Legia, Buș a primit oferte extrem de tentante și de la CFR și Craiova. Agentul atacantului a admis acest lucru, însă nu a dorit să intre în amănunte din respect pentru conducătorii celor două grupări.
"Mai bine nu mă întreba... Au fost discuții până în ultimul moment. Chiar dacă în presă sunt picanterii, eu niciodată nu divulg informații de la negocieri... E clar că am avut discuții și cu unii și cu alții", a mai spus cunoscutul impresar.
11 goluri în 31 de partide a marcat Buș pentru Gaz Metan în actuala stagiune. El are o cotă de piață de 500.000 de euro.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20