După sperietura cu magazionerul care a fost descoperit pozitiv cu coronavirus și problemele uriașe de natură financiară, Dinamo se confruntă cu o nouă problemă, chiar înainte de derby-ul cu FCSB din semifinalele Cupei României. Din păcate pentru Mihalcea, golgheterul câinilor, Slavko Perovic, nu are drept de joc cu marea rivală.
Atacantului sârb în vârstă de 31 de ani i-au fost depistate probleme la inimă în timpul vizitei medicale de la INMS. A primit drept de joc pentru meciul cu Sepsi, dar nu s-a simţit bine la finalul partidei. Potrivit GSP, lui Perovic i-a fost retrasă preventiv viza medicală de către INMS şi i s-a transmis că are nevoie de odihnă pentru câteva zile. Vârful de 31 de ani ratează astfel derby-ul cu FCSB şi planează incertitudinea asupra lui şi în ceea ce priveşte prezenţa în duelul cu FC Voluntari, de duminică.

Dinamo, fără golgheter în derby-ul cu FCSB

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Perovic a jucat 64 de minute cu Sepsi şi a avut o şansă mare de a marca. Sârbul a ratat însă un penalty, la scorul de 1-0 pentru adversari. Atacantul lui Dinamo a rămas cu 6 goluri marcate în această ediţie de campionat. De evoluţiile lui Perovic s-a legat şi ajungerea alb-roşiilor până în semifinalele Cupei României. În optimile de finală a reuşit o dublă în poarta Forestei Suceava.
Dinamo și FCSB nu se vor întâlni în play-off, dar vor avea ocazia să își testeze forțele în semifinalele Cupei României. Ultima oară, cele două rivale s-au întâlnit în penultimul act al competiției în 2016, iar ”câinii” au trecut mai departe. În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi și Poli Iași.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59