„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele! Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Burcă după meci.

Reacția lui Edi Iordănescu după victoria de la Clinceni

"O dublă deplasare, FCSB și Clinceni, ne-am întors cu patru puncte și e satisfăcător. Un adversar care a învins FCSB și Craiova. Noi am reușit să-i învingem de trei ori, iar asta ne bucură. Ați văzut cinci schimbări în primul 11, am apelat la rotație, timpul e scurt pentru recuprare, căldura, ora, toate le-am luat în calcul și mă bucur că echipa a răspuns bine, am marcat repede.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Salut eficiența, punctele. Am avut momente din care puteam să generăm ocazii periculoase, dar de multe ori n-am luat decizia corectă. Rămânem cu partea cea bună, am luat cele trei puncte și rămânem în fotoliul de lider", a declarat Iordănescu la DigiSport.

EDI IORDĂNESCU VA PLECA DE LA CFR! DAN PETRESCU, CALE LIBERĂ CĂTRE O REVENIRE ÎN GRUIA

Așa cum Eurosport.ro anunța încă de săptămâna trecută, Dan Petrescu va ajunge din nou pe banca CFR-ului din vară. La gruparea ardeleană se pregătesc schimbări masive și la nivel de conducere, unde Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir ar urma să ocupe din nou poziții cheie.
Inițial, modificările substanțiale de la campioana României din ultimele 3 sezoane urmau să se facă numai dacă echipa nu câștiga titlul în acest sezon, dar anuțul lui Edi Iordănescu denotă că totul se va schimba la formația ardeleană indiferent de poziția ocupată la finalul stagiunii.
Pe lângă schimbările de la nivelul conducerii și cele de pe banca tehnică, vor fi cu siguranță și schimbări masive la nivel de lot. Dan Petrescu nu va semna un nou contract până nu i se vor oferi garanții că i se vor aduce jucători cu care să se bată la titlu.
În plus, mai mulți componenți ai actualei echipe vor pleca la vară. Printre aceștia s-ar putea număra nume importante precum Paulo Vinicius, Mario Rondon, Ovidiu Hoban, Syam Ben Youssef, Mateo Susic, Michael Pereira, Luis Aurelio și Grzegorz Sandomierski, toți având contract doar până pe 30 iunie.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11