După ce Dinamo a ajuns la 10 cazuri de coronavirus, și campioana se confruntă cu probleme legate de COVID-19 în lot. Alexandru Păun este cel care a acuzat simptome - a avut 38 de grade temperatură -, iar rezultatul testelor a confirmat că acesta este pozitiv.
Ca atare, partida cu FCSB din această seară a fost amânat, iar LPF a avansat deja o dată pentru reprogramarea partidei: 28 sau 29 iulie. Ardelenii vor avea un adevărat tur de forță în acea perioadă: trupa lui Dan Petrescu are pe 26 iulie meci cu Botoșani, iar pe 1 august e programat derby-ul care poate decide campioana, contra Craiovei.
"Analizăm în funcţie de ce cazuri mai apar. Acum avem data de 28 - 29 iulie, disponibil, pentru meciul FCSB cu CFR, avem o etapă din play-out, pe care o împingem pe 1-2, iar pe 28 şi 29 vom avea doar o restanţă de la Dinamo şi meciul cu CFR", a spus Justin Ştefan pentru AntenaSport.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

Avantaj CFR, în lupta pentru titlu

Paradoxal, cazul de coronavirus ar putea să îi ofere CFR-ului un avantaj nesperat în lupta pentru titlu. Asta pentru că disputa cu FCSB va avea loc după finala Cupei. Dacă se va impune în fața lui Sepsi, trupa lui Toni Petrea va avea asigurate biletele pentru Europa și nu va mai avea vreun obiectiv în campioant.
De altfel, în ultimele săptămâni, conducerea roș-albaștrilor a spus public că își dorește ca CFR să ia titlu și chiar a acreditat informația potrivit căreia FCSB va folosi juniorii la meciul contra clujenilor. Ca răspuns la ceea ce a făcut Craiova în 2017, când într-un meci cu Viitorul, care în cele din urmă a luat titlul în detrimentul FCSB, a folosit echipa secundă.
În această seară, însă, noul staff tehnic al vicecampioanei avea nevoie neapărat de victorie pentru a rămâne în cărți pentru un loc de Europa din campionat (în contextul în care finala Cupei urmează să se dispute abia la mijlocul săptămânii viitoare). Pentru 28 sau 29 iulie, coordonatele vor fi altele, iar FCSB e posibil să își fi atins deja obiectivul, calificarea în Europa.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32