Justin Ștefan a anunţat că dacă nu apar surprize neplăcute, cum ar fi apariția altor cazuri de coronavirus la echipele din Liga 1, Craiova - CFR Cluj se va juca pe 3 august. Totuși, CFR Cluj ar trebui să joace 3 meciuri în doar 7 zile, conform anunţului făcut de Justin Ştefan, fapt care confirmă cine este favorita la câștigarea campionatului în acest sezon.
”Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo, știu ce fac. De la DSP Dolj, de asemenea, s-a emis autorizație pentru reluarea activității, toți jucătorii au avut rezultatele negative. Marți joacă CFR cu Botoșani, miercuri Astra cu Craiova, vineri cu FCSB și luni este finala campionatului, Craiova - CFR, dacă nu mai apar alte surprize”, a transmis Justin Ștefan pentru Digi Sport.

Care este situația de la Dinamo

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Oficialul LPF a vorbit şi despre situaţia de la Dinamp, echipă ce a fost şi ea decimată de cazurile de coronavirus. ”Am avut o întâlnire cu domnul Bogdan Bălănescu, reprezentantul clubului Dinamo, și cu domnul Dănciulescu. Am discutat despre situația de acolo, am înțeles că mâine se retestează toți jucătorii. În funcție de rezultate, vom vedea ce stabilește DSP Ilfov. În play-out, putem depăși data de 5 august pentru finalizarea competiției”, a mai spus Justin Ștefan.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58