Liga 1 a fost lovită din plin de pandemia de coronavirus, iar LPF și FRF, împreună cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, caută o soluție aplicabilă pentru sezonul viitor din Liga 1. E limpede că regulile pe care le-au adoptat la reluarea sezonului nu au fost îndeajuns de bune încât să oprească focarele de coronavirus să apară. Acum, LPF anunță măsuri drastice pe care le va lua începând cu sezonul viitor.
”Am discutat cu ministrul Ionuț Stroe despre măsurile pe care urmează să le luăm pentru sezonul următor. Am convenit că acest sezon a fost o experiență de învățare. Cu certitudine, testarea trebuie făcută mai des, nu din 14 în 14 zile, ci din 7 în 7. Și clar, sancțiunile pe care le-a adoptat comitetul executiv nu s-au demonstrat a fi eficiente, din păcate. Cred că, pentru sezonul viitor, e obligatoriu să avem o normă care să stipuleze cât se poate de clar că, în situația în care la un club de fotbal vor fi mai mult de x cazuri de coronavirus, acea echipă va pierde cu 0-3. Rămâne în discuție să vedem care va fi numărul de cazuri. Pot fi trei, cinci, șase”, a spus Justin Ștefan pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Fără îndoială, CFR Cluj și Dinamo au cele mai mari focare de coronavirus din Liga 1. Ardelenii auanunțat 26 de cazuri, în timp ce gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns la 21. FC Botoșani și Universitatea Craiova au raportat, la rândul lor, cel puțin un caz. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. Mai nou, și Poli Timișoara a depistat un fotbalist cu noul coronavirus, pe portarul Mario Contra (20 de ani).
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32