Articol scris de Romeo Ene
Răzvan Burleanu a propus o nouă modificare, cu scopul de a-i ajuta pe tinerii din Liga 1, iar schimbarea ar consta în faptul că echipele vor fi obligate să păstreze cel puțin o repriză ambii jucători U21 în teren, iar unul să fie pe teren toate cele 90 de minute. Totuşi, LPF, prin vocea lui Gino Iorgulescu, nu este de acord şi susţine dorinţa echipelor din Liga 1.

LPF, în asentimentul echipelor din Liga 1 privind regula U21

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Gino Iorgulescu, în una din rarele sale intervenţii publice, a declarat faptul că echipelor le-ar fi foarte greu să îndeplinească regula cu 2 jucători U21 pe teren, dintre care unul cel puţin o repriză şi altul 90 de minute, astfel el, alături de 2 reprezentaţi ai LPF vor susţine cerinţa echipelor din Liga 1, care doresc un singur jucător U21.
"Cluburile au solicitat să fie un jucător în teren Under 21 tot meciul. Ştiţi foarte bine că noi avem doi reprezentanţi, şi cu mine trei, şi ne vom susţine punctul de vedere. Ei sunt majoritari, vom vedea cum vor merge lucrurile.
Dacă, Comitetul Executiv va aproba ca doi jucători să fie pe teren de anul viitor va fi foarte greu. Pentru că atunci ar trebui să ai vreo cinci jucători. Se mai accidentează, apar cartonaşele. Nu văd de unde vor face cluburile rost de aceşti jucători. Mai era o propunere pentru a fi mult mai mulţi jucători autohtoni în teren. Atunci este o situaţie delicată", a declarat Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20