Fotbal
Romanian Liga I

LPF le-a răspuns celor 6 cluburi din Liga 1 care au cerut oprirea sezonului: "Vă alegeți cu procese"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Formatiile FC Hermanstadt (echipament alb) si POli Iasi s-au intalnit intr-o partida desfasurata in Liga I la fotbal, etapa 22, sambata 21 decembrie 2019, la Sibiu.

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
15/05/2020 la 16:35

Șase echipe din play-out au cerut ca acesta să nu se mai joace.

Liga 1 stă pe un butoi de pulbere după ce 6 cluburi au cerut să nu se mai reia play-out-ul în acest sezon! Cu excepția celor de la Sepsi și Dinamo, celelalte cluburi au semnat această solicitare.

Cel care a inițiat demersul a fost președintele celor de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv. Acesta a primit un răspuns dur de la Secretarul General al LPF, Justin Ștefan. Într-o intervenție la Digi Sport, acesta a spus de ce o asemenea variantă este imposibilă.

Romanian Liga I

Harlem Gnohere, după plecarea de la FCSB: "Vin la CSA Steaua!"

ACUM 5 ORE
Astea sunt niște aberații de nedescris, care nu își pot avea loc în anul 2020. Îi e frică de retrogradare, el speră să tragă linie astăzi, pentru că nu vor să retrogradeze. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele competiției unor interese personale. Decizia de înghețare a competițiilor nu o pot lua cluburile, o pot lua organismele de guvernare
Nu e o adresă, e un simplu email. Domnul Paraschiv s-a adresat LPF, ceea ce demonstrează că nu știe regulamentele de fotbal. Regulamentele spun că modificările competiționale vor fi supuse la vot în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Reprezentanții TV mi-au spus că nu lucrează cu jumătăți de măsură. <<Dacă nu veți juca toate meciurile, vă veți alege cu procese de milioane de euro>>

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB! Anunțul francezului: "Trebuie să-mi iau rămas bun"

ACUM 18 ORE
Romanian Liga I

Vestea momentului în Liga 1! Ionuț Stroe a anunțat când pot fanii să revină pe stadioane

ACUM 18 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist miliardar din istorie! CR7, alături de Mayweather și Woods

ACUM 20 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe