Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LPF le-a răspuns celor 6 cluburi din Liga 1 care au cerut oprirea sezonului: "Vă alegeți cu procese"

Sebastian Ujica

Publicat 15/05/2020 la 18:40 GMT+3

Șase echipe din play-out au cerut ca acesta să nu se mai joace.

Formatiile FC Hermanstadt (echipament alb) si POli Iasi s-au intalnit intr-o partida desfasurata in Liga I la fotbal, etapa 22, sambata 21 decembrie 2019, la Sibiu.

Credit imagine: Eurosport

Liga 1 stă pe un butoi de pulbere după ce 6 cluburi au cerut să nu se mai reia play-out-ul în acest sezon! Cu excepția celor de la Sepsi și Dinamo, celelalte cluburi au semnat această solicitare.
Cel care a inițiat demersul a fost președintele celor de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv. Acesta a primit un răspuns dur de la Secretarul General al LPF, Justin Ștefan. Într-o intervenție la Digi Sport, acesta a spus de ce o asemenea variantă este imposibilă.
Astea sunt niște aberații de nedescris, care nu își pot avea loc în anul 2020. Îi e frică de retrogradare, el speră să tragă linie astăzi, pentru că nu vor să retrogradeze. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele competiției unor interese personale. Decizia de înghețare a competițiilor nu o pot lua cluburile, o pot lua organismele de guvernare
Nu e o adresă, e un simplu email. Domnul Paraschiv s-a adresat LPF, ceea ce demonstrează că nu știe regulamentele de fotbal. Regulamentele spun că modificările competiționale vor fi supuse la vot în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Reprezentanții TV mi-au spus că nu lucrează cu jumătăți de măsură. <<Dacă nu veți juca toate meciurile, vă veți alege cu procese de milioane de euro>>
Player's Cut - vineri, 15 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo