Liga Profesionistă de Fotbal a analizat și acceptat solicitarea celor de la Dinamo de a muta meciul cu Sepsi duminică, pentru ca băieții lui Adrian Mihalcea să aibă încă o zi de pregătire la dispoziție. La aceasă înțelegere s-a ajuns cu ajutprul celor de la Sepsi, respectiv Poli Iași și FC Voluntari. Duelul direct dintre ultimele două era programat pentru duminică, ora 17:00, și se va juca de la ora 13:00.
Ziua de duminică se încheie cu partida dintre FCSB și Gaz Metan, de la ora 20:00. Astfel, sâmbătă, 20 iunie, se va juca un singur meci în Liga 1. Este vorba despre confruntarea din play-off dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, programată la ora 20:00. Astfel, ziua de duminică va avea în program nu mai puţin de trei meciuri.

Program Liga 1 19 iunie - 22 iunie:

Romanian Liga I
Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"
ACUM 15 MINUTE
  • U Craiova - Astra Giurgiu, vineri, ora 20:00
  • FC Botoşani - CFR Cluj, sâmbătă, ora 20:00
  • FC Voluntari - Poli Iaşi, duminică, ora 17:00
  • Dinamo - Sepsi, duminică, ora 17:00
  • FCSB - Gaz Metan Mediaş, duminică, ora 20:00
  • Academica Clinceni - Chindia Târgovişte, luni, ora 17:00
  • Viitorul - Hermannstadt, luni, ora 20:00

Dinamo, prima echipă din România cu coronavirus

Dinamo a fost prima echipă din România care confirmă un caz de coronavirus la echipă. Săptămâna trecută au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de săptămâna trecută au adus și un diagnostic pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Conform informațiilor jurnalistului Decebal Rădulescu, magazionerul a fost la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot. Magazionerul venea la stadionul din Ștefan cel Mare cu transportul în comun în ultima vreme, crescând astfel șansele de infecție. El s-a aflat permanent lângă echipă și în contact cu toată lumea.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
IERI LA 08:30