Dan Petrescu a încheiat colaborarea cu CFR Cluj, echipa alături de care a cucerit 3 titluri de campion în Liga 1 și a reușit un parcurs extraordinar în Europa League în sezonul precedent.
Relația dintre tehnicianul de 52 de ani și clubul din Gruia s-a răcit considerabil în ultima perioadă, iar despărțirea părea cel mai probabil deznodământ. În locul lui Dan Petrescu, oficialii campioanei României l-au numit pe Edi Iordănescu, care a mai pregătit formația ardeleană și în 2018.

Dan Petrescu va începe negocierile pentru preluarea unei noi echipe abia după sărbători

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
În ultimele zile s-a discutat despre multe oferte primite de Dan Petrescu, ultima chiar de la Universitatea Craiova. Totuși, fostul antrenor al CFR-ului a răspuns ferm, spunând că se va așeza la masa negocierilor abia după sărbători:
"Mă duc la familie, am nevoie de pauză. Asta a fost realitatea, plec în Dubai, familia e acolo, ne întâlnim pentru Crăciun, revelion și după vedem ce va fi în continuare. Dacă erau oferte multe poate acum eram acolo. Am spus că aș vrea să mă gândesc după Anul Nou.
M-au sunat foarte mulți impresari, dar deocamdată sunt doar discuții. De o lună și ceva am spus că am nevoie de o pauză, și clubul cred că are nevoie de altceva, și jucătorii. Mă bucur că cei de la CFR au reușit să aducă un antrenor foarte bun", a spus Dan Petrescu, citat de Digisport.
De-a lungul carierei de antrenor, Dan Petrescu a cucerit 4 titluri de campion în Liga 1: 3 titluri cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32