Situația de la Dinamo continuă să fie dramatică. Grupul de investitori iberici, condus de Pablo Cortacero, n-a virat vreun euro în conturile jucătorilor, motiv pentru care mulți dintre ei au decis deja să plece.
Între timp, în managementul clubului din "Ștefan cel Mare" au fost făcute câteva modificări care au generat un adevărat haos.
Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo în perioada 2001-2004, i-a transmis un mesaj public lui Ionuț Negoiță, omul care a cedat pachetul majoritar de acțiuni către Pablo Cortacero anul trecut.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Ionuț Negoiță este singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva pentru că știu că poate!", a spus Ciprian Marica, pentru Pro X.

Haos la Dinamo! Pablo Cortacero a intervenit, după demisia lui Dorin Șerdean

Dinamo a emis joi un comunicat prin care a anunțat că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă.
Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat decizia a participat și Șerdean. Inițial s-a vorbit despre faptul că Dorin Șerdean a lipsit nemotivat de la birou în ultimele 30 de zile, motiv pentru care Consiliul de Administrație a decis să întrerupă colaborarea cu el.
Ieri însă, doardinamo.ro a anunțat că adevăratul motiv al "rupturii" este unul mult mai supărător pentru fanii din "Ștefan cel Mare". Potivit sursei citate, Șerdean ar fi pus la cale un plan, alături de Pablo Cortacero, prin care cei doi urmau să-și vireze în propriile conturi suma de 400.000 de euro provenită din drepturile TV din luna ianuarie.

Pablo Cortacero solicită revocarea demisiei lui Dorin Șerdean de la Dinamo

Așa cum era de așteptat, Cortacero n-a fost mulțumit de decizia luată de Constantin Eftimescu și a solicitat revocarea demisiei lui Dorin Șerdean. Actul respectiv, în care au fost prezentate alte 4 decizii din partea spaniolului, au fost făcute publice de Prosport:
 • "1. Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;
 • 2. Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;
 • 3. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;
 • 4. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;
 • 5. Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal"

Replica DDB, după ce a fost făcut public actul semnat de Pablo Cortacero

Suporterii-acționar din programul DDB au oferit o replică rapidă și au contestat deciziile lui Pablo Cortacero. Aceștia au adus în discuție 6 argumente în urma cărora actul acționarului iberic nu ar avea cum să fie valabil:
 • "1. Nu există număr de înregristrare la club pe actul semnat de Pablo Cortacero.
 • 2. S-a folosit ștampila societății, care se afla la Dorin Șerdean, deși acesta trebuia să o predea la club, în urma deciziei pe care acesta a acceptat-o și pentru care a semnat cu o zi în urmă.
 • 3. Pablo Cortacero semnează ca și președinte al Consiliului de Administrație, deși a luat act că a fost înlăturat din această funcție, dovadă fiind faptul că a contestat-o. Decizia rămâne valabilă și produce efecte până se stabilește altceva legal.
 • 4. Nu se pot revoca acte semnate de altcineva anterior datei în care se cere revocarea lor!
 • 5. O persoană (în speță Dorin Șerdean) nu poate fi confirmată într-o funcție a unei societăți dacă acelei persoane i-a fost desfăcut contractul de muncă anterior confirmării.
 • 6. Nu poți să confirmi un reprezentant al societății pe o funcție fără un Consiliu de Administrație."
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11