Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marinos Ouzounidis este noul antrenor al Craiovei! Grecul a antrenat în Champions League

Nicu Savin

Actualizat 05/02/2021 la 13:46 GMT+2

Marinos Ouzounidis este noul antrenor al Universității Craiova! Elenul este așteptat să ajungă mâine în România, dar va debuta pe banca oltenilor abia la meciul de cupă cu FC Botoșani, de săptămâna viitoare.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova

Credit imagine: SID

După demiterea lui Corneliu Papură, Craiova avea un antrenor interimar, în perosana lui Dragoș Bon, dar era clar că oficialii oltenilor sunt în căutarea unui antrenor cu mai multă experiență.
Prosport.ro informează că clubul din Bănie a ajuns la un acord cu Marinos Ouzounidis, care a antrenat ultima dată în Cipru, la APOEL Nicosia. Potrivit sursei citate, managerul grec va avea un salariu de 15.000 de € pe lună la Craiova, plus diferite bonusuri în funcție de performanțe.
Ouzounidis urmează să ajungă în România pentru a urmări meciul cu Dinamo de mâine, dar își va intra în rol abia de la meciul cu FC Botoșani de săptămâna viitoare, din optimile de finală ale Cupei României.

Marinos Ouzounidis, noul tehnician al Craiovei, a antrenat în Champions League

Până acum, Ouzounidis antrenat doar echipe din Grecia și Cipru, având 2 mandate pe banca celor de la APOEL Nicosia. În țara natală, tehnicianul de 52 de ani a pregăti la începutul carierei echipe modeste precum Skoda Xanthi, Iraklis, Larisa, Platanias, Ergotelis sau Panionios, dar în ultimii ani a fost și antrenorul unor echipe de tardiție din fotbalul elen: Panathinaikos și AEK Atena.
Cu AEK Atena, noul manager al Craiovei a participat în grupele Champions League în sezonul 2018-2019, dar echipa condusă de el nu a reușit să obțină niciun punct dintr-o grupă cu Bayern Munchen, Ajax și Benfica.
Ouzounidis era fără angajament, deoarece fusese demis de la APOEL Nicosia în toamna anului trecut, după ce a ratat accederea în grupele Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo