Dinamo se află la retrogradare și nu dă semne de revenire, motiv pentru care atmosfera de la club este din ce în ce mai încinsă. În prezent, Mario Nicolae este considerat inamicul numărul 1 de jucătorii din "Ștefan cel Mare". Motivul? Potrivit Prosport, managerul sportiv le-ar fi transmis fotbaliștilor lui Dinamo, pe grupul de Whatsapp, echipa de start pentru partida cu Gaz Metan, pierdută categoric cu scorul de 4-1.
Jucătorii lui Uhrin consideră că astfel de mesaje și decizii nu sunt deloc benefice și au decis să-l excludă pe Mario Nicolae din grupul respectiv. Sursa citată susține că liderii vestiarului "câinilor" au eliminat de pe Whatsapp și alți oameni din sfaff, iar în final au rămas doar fotbaliștii.

Mario Nicolae, obosit de critici: "Foarte multă lume vorbește și mă judecă fără să mă cunoască!"

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Recent, Mario Nicolae a vorbit despre situația tensionată de la Dinamo, spunând că "foarte multă lume vorbește și mă judecă fără să mă cunoască":
"Nu Mario Nicolae este important în momentul de față, trebuie să salvăm echipa de la retrogradare. Am să vorbesc la finalul campionatului în cel mai mic detaliu despre toate momentele petrecute la Dinamo și vă asigur că o să fie un șoc pentru foarte multe persoane.
Foarte multă lume vorbește și mă judecă fără să mă cunoască, dar cu siguranță își vor schimba părerea când vor afla adevărul din interiorul lui Dinamo. Persoanele care m-au susținut la Dinamo de când am venit se pot număra pe degete. Cine ar fi vrut să mă cunoască, înainte să mă critice, putea să contacteze foștii jucători care au colaborat cu mine, foști antrenori și persoane din staff-ul echipelor.
Îi aștept pe cei care iubesc Dinamo, foste glorii, foști jucători, să vină lângă echipă și să îi susțină pe băieți. În prezent, avem nevoie de oameni care au scris istorie la acest club.", a spus Mario Nicolae, pentru Digisport.
După înfrângerea dureroasă de pe terenul lui Gaz Metan, Dinamo a coborât pe penultimul loc în playout-ul din Liga 1, direct retrogradabil. "Câinii" se află la 8 puncte în spatele locului 12 - care asigură menținerea în prima ligă.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20