Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Avram s-a retras din arbitraj, după 14 ani! Alți 8 oficiali și-au încheiat activitatea

Cosmin Cioboata

Actualizat 23/12/2020 la 14:24 GMT+2

Federația Română de Fotbal a anunțat că 9 arbitri români și-au încheiat în mod oficial carierele. Dintre aceștia, 5 își desfășurau activitatea în Liga 1, cel mai răsunător nume fiind Marius Avram, arbitru cu peste 240 de meciuri în prima ligă din România.

Marius Avram

Credit imagine: Getty Images

FRF a anunțat astăzi că 5 arbitri din Liga 1 au agățat fluierul în cui: Marius Avram, George Rădulescu, Marius Nicoară, Daniel Hulubei și Bogdan Velicu. De asemenea, alți 4 oficiali din liga secundă și-au încheiat activitatea la finalul acestui an: Cristian Lucaci, Marian Truță, Dorin Voinea și Dan Florin Costin.
În același timp, observatorii Cornel Corocan și Lucian Maiereanu au ajuns la finalul carierelor.
"Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor dorește să le mulțumească acestora pentru întreaga carieră și le urează succes în viitor", se arată în comunicatul emis de FRF.

Marius Avram s-a retras din arbitraj, după o carieră de 14 ani

Dintre toți arbitrii retrași în acest an, Marius Avram rămâne cel mai răsunător nume. Fiul lui Vasile Avram, fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, mai avea încă 4 ani de arbitraj, dar a decis să nu mai continue.
El a debutat la centrul partidelor din Liga 1 în sezonul 2006/2007, iar de-a lungul timpului a adunat 245 de meciuri. Ultimul duel arbitrat a fost Dinamo - CFR Cluj 0-2, pe 17 decembrie 2020.
Marius Avram a fost scos de pe lista FIFA în acest an, împreună cu Sebastian Colțescu, iar în locul lor au intrat Marian Barbu și Andrei Chivulete.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo