FRF a anunțat astăzi că 5 arbitri din Liga 1 au agățat fluierul în cui: Marius Avram, George Rădulescu, Marius Nicoară, Daniel Hulubei și Bogdan Velicu. De asemenea, alți 4 oficiali din liga secundă și-au încheiat activitatea la finalul acestui an: Cristian Lucaci, Marian Truță, Dorin Voinea și Dan Florin Costin.
În același timp, observatorii Cornel Corocan și Lucian Maiereanu au ajuns la finalul carierelor.
"Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor dorește să le mulțumească acestora pentru întreaga carieră și le urează succes în viitor", se arată în comunicatul emis de FRF.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 17 ORE

Marius Avram s-a retras din arbitraj, după o carieră de 14 ani

Dintre toți arbitrii retrași în acest an, Marius Avram rămâne cel mai răsunător nume. Fiul lui Vasile Avram, fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, mai avea încă 4 ani de arbitraj, dar a decis să nu mai continue.
El a debutat la centrul partidelor din Liga 1 în sezonul 2006/2007, iar de-a lungul timpului a adunat 245 de meciuri. Ultimul duel arbitrat a fost Dinamo - CFR Cluj 0-2, pe 17 decembrie 2020.
Marius Avram a fost scos de pe lista FIFA în acest an, împreună cu Sebastian Colțescu, iar în locul lor au intrat Marian Barbu și Andrei Chivulete.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36