Marius Croitoru a avut o criză de nervi la finalul meciului dintre Sepsi și FC Botoșani, scor 2-2, din etapa a 12-a a Ligii 1. Formația moldoveană a condus cu 2-0, dar gazdele au reușit să restabilească egalitatea in-extremis, în minutul 90+5.
FC Botoșani a scăpat victoria printre degete, la ultima fază a meciului, după o greșeală la care au "contribuit" Patache și Chindriș. Extrem de nervos, Croitoru s-a aruncat pe burtă la marginea terenului și a început să dea cu pumnii în pământ. Apoi, antrenorul de 40 de ani și-a dat jos hanoracul, a sprintat în teren și și-a certat fără milă jucătorii.

Marius Croitoru a ajuns în Gazzetta dello Sport, după ieșirea nervoasă din meciul Sepsi - FC Botoșani

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Imaginea în care Croitoru stă întins pe gazon, complet debusolat, a ajuns și în atenția celebrei publicații Gazzetta dello Sport. Jurnaliștii italieni au rămas uimiți de modul în care a reacționat tehnicianul lui FC Botoșani după golul încasat de echipa sa în prelungirile partidei.
"Iată cum reacționează Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani. Echipa sa a primit un gol în minutul 94, iar el și-a pierdut cumpătul", au scris italienii.
https://i.eurosport.com/2020/12/07/2950944.jpg
Sursa foto: gazzetta.it

Marius Croitoru, extrem de supărat după Sepsi - FC Botoșani 2-2: "Normal că sunt nervos!"

Marius Croitoru s-a arătat extrem de supărat și la interviul de la finalul meciului:
"Asta este, nu avem ce face. Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante. Cum să nu fiu supărat când mai erau 30 de secunde? Joacă minge lungă, te reașezi, se termină meciul și pleci cu trei puncte acasă. Mai mult ce să fac? Normal că sunt nervos! Nu mai are importanță.
Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Atacuri clare nu am văzut (n.r. - de la Sepsi). Ai avut 2-0 și la un minut ai luat gol. În minutul 90+4 am luat iar gol. Nu s-au dezechilibrat, s-au apărat destul de bine băieții. Din păcate, vine acel șut care, din punctul meu de vedere... nu mai zic nimic. Nu vreau să jignesc pe cineva și mă abțin. Sunt prea supărat acum ca să mai zic ceva la cald.
Degeaba am avut o apărare bine organizată, degeaba am marcat două goluri dacă plec cu un punct. Probabil trebuie să marcăm șapte goluri ca să plecăm cu trei puncte. Acasă dau două goluri, iau trei. Acum dau două, iau două. Nu știu câte goluri trebuie să dăm ca să luăm trei puncte. Vinovați suntem cu toții", a spus Marius Croitoru, la finalul meciului, citat de Digisport.
FC Botoșani a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Liga 1. După 12 etape, moldovenii se află pe locul 11, cu 13 puncte acumulate.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11