Marius Nicolae a acordat un interviu celor de la Tutto Mercato, acolo unde a fost descris ca fiind ”un tânăr de 35 de ani care a ajuns la Dinamo pentru a repara prezentul și viitorul clubului în cel mai bun mod posibil”, conform ProSport. El a vorbit și despre noua și defuncta Super Ligă Europeană.
„Este bine că s-a terminat această Super Ligă, dacă s-ar fi întâmplat cu adevărat, ar fi început ceva greșit. Suntem în preajma Campionatului European, aproape de o Cupă Mondială și, din cauza sancțiunilor pe care au amenințat că le vor da instituțiile, poate nu ar fi fost jucători la echipele naționale, un dezastru pentru toată lumea, nu doar pentru ei”, a declarat el.

Marius Nicolae, despre Dinamo și Super Liga Europeană

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
„Ne-am simțit umilți, excluși. În afara celor care pot sta la masa bogaților, departe de tortul pe care îl împart. În ultimii ani, diferențele dintre săraci și bogați au crescut și în fotbal. Suntem o națiune mică, dar cu tradiție și nu suntem lăsați nici măcar să visăm.
Cine are banii se gândește doar la cine are banii, 80% din fotbal are probleme concrete: acum au creat Liga Conferinței, care este pur și simplu vechiul Intertoto. Dacă vorbim despre România, suntem bucuroși de această competiție: deja e greu să mergem în Europa League, deci este o veste pozitivă”, a afirmat Nicolae.
Nicolae a vorbit despre situația dificilă de la Dinamo atunci când el a ajuns la club: „E adevărat că toată lumea s-a trezit. Ce ar fi fost de făcut, să se scrie alte reguli? Am vorbit despre asta cu antrenorii și jucătorii. Aici toată lumea era contra: nimeni, niciun fost jucător, chiar și cel mai bun prieten al meu, Cosmin Contra, care a antrenat echipa națională și locuiește la Madrid, a avut o părere pozitivă”
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11