Articol scris de Romeo Ene
Dinamo s-a impus ieri pe terenul lui FC Argeş, scor 2-1 şi a luat o opţiune importantă pentru salvarea directă de la retrogradare. Deian Sorescu a dat o pasă de gol şi a marcat golul victoriei, iar Mario Nicolae, directorul sportiv al ’’câinilor’’ a anunţat că jucătorul adus de la Timişoara ar putea fi următorul produs de export al dinamoviştilor.
7 goluri în 36 de meciuri a marcat Deian Sorescu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1. Fostul fotbalist al lui Dinamo este de părere că mijlocaşul lui Dinamo are toate calităţile pentru a prinde un transfer în străinătate şi îl sfătuieşte să ia această decizie.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35

Marius Niculae, încântat de seria lui Dinamo

Implicat în proiectul Academiei CS Dinamo, Marius Niculae este alături şi de echipa mare, care mai are nevoie de un singur punct în ultima etapă pentru a-şi asigura prezenţa în Liga 1 şi din sezonul viitor. Mai mult decât atât, în cazul unui succes legat cu un egal sau o înfrângere a piteştenilor la Hermannstadt, Dinamo poate prinde, nesperat, barajul pentru accederea în Conference League.
’’Suntem foarte fericiţi. Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem. Ar fi senzaţional să câştigăm. Se creează aici o emulaţie frumoasă, la Tribuna 0, şi o presiune pe măsură. Chiar ne amuzam pe bancă, oare aici se poate juca cu 25% dintre spectatori pe stadion?! La toate meciurile fac presiune.’’
’’În primul rând să salvăm echipa, şi după aia vă daţi seama că nu avem foarte mult timp la dispoziţie. Şi sunt foarte multe lucruri de pus la punct. În acelaşi timp, dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi al suporterilor, cum am avut-o până acum, cred că Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor.
Ne-am amuzat aseară. Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc, asta e clar”, a precizat Marius Niculae, la Telekom Sport.
Deian Sorescu este cotat de site-ul Transfermarkt la un milion de euro.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
26/05/2022 LA 14:46