Marius Șumudică a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni, mai întâi datorită rezultatelor excelente pe care le-a avut cu Gazinatep, iar apoi din cauza scandalului în care a fost implicat cu oficialii grupării turce, care a dus în cele din urmă la plecarea sa de acolo.
Deși a declarat la un moment dat că are o ofertă uriașă de la Al Shabab, Șumudică nu i-a dat curs și a declarat zilele trecute că își dorește o pauză de odihnă. Tehnicianul a negat posibilitatea de a reveni în fotbalul românesc, dar jurnaliștii de la As.ro au descoperit că acesta este curtat intens de CS Universitatea Craiova.
Oficialii clubului oltean și-au dat seama că au nevoie de un antrenor cu personalitate și experiență pentru a câștiga titlul în Liga 1, iar Șumudică îndeplinește toate criteriile. Egalul de aseară înregistrat de olteni contra celor de la Sepsi i-a convins și mai tare pe șefii din Bănie că jocul echipei trebuie îmbunătățit, iar aceștia vor să profite de faptul că Șumudică e acum liber de contract și încearcă să-l convingă să meargă la Craiova.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Șumudică a negat că se întoarce acum în fotbalul românesc

Numele lui Șumudică s-a vehiculat și după demisia lui Bergodi, dar atunci antrenorul român era sub contract cu Gaziantep și era foarte greu de realizat mutarea, însă acum calea ar fi deschisă în acest sens.
Întrebat recent despre posibilitatea de a prelua Universitate Craiova, Șumudică a negat că ar fi posibil acest lucru: "Nu sunt reale tâmpeniile care apar în România, că am oferte de nu ştiu unde, că am forţat-o. Sunt nişte oameni care habar nu au. Vorbesc nişte prostii mai mari decât ei. Îmi doresc să mă odihnesc. Mi-a fost greu. Am ultimii 6-7 ani grei, grei, grei. Muncesc, sunt un pic surmenat. Voi reveni, că nu pot să stau prea mult departe de fotbal. Nu se pune problema unei reveniri la Al Shabab. Nu se pune problema. Sub nicio formă (n.r. - nu revine în Liga 1). Deocamdată nu e momentul. Sunt antrenori tineri, care vor face performanţă acolo. Le doresc baftă! Nu mă gândesc să mă întorc în ţară."
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Craiova este pe locul 2 în Liga 1, dar oltenii pot fi depășiți de CFR Cluj în această etapă, în timp ce FCSB s-ar putea distanța la 4 puncte în fața echipei din Bănie. În etapa viitoare, Craiova va juca în deplasare cu Astra.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11