Relația dintre cele două părți a ajuns într-un punct în care încheierea colaborării părea să fie singurul deznodământ posibil. Dan Petrescu a stat pentru ultima oară pe banca lui CFR Cluj aseară, când ardelenii au fost eliminați din Cupa României de Poli Iași.
"Super Dan" a anunțat în mai multe rânduri că vrea să plece de la CFR, iar dorința lui a fost în cele din urmă îndeplinită. Tehnicianul și conducerea din Gruia, în frunte cu acționarul majoritar Neluțu Varga, au negociat în această dimineață încheierea colaborării.
Prin urmare, Dan Petrescu va pleca de la CFR în mod amiabil, fără să fie plătită clauza de reziliere de 2 milioane de euro, ci doar cu plata salariilor la zi.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Acum, CFR se află în căutarea unui nou antrenor care să poată umple golul lăsat de Dan Petrescu, alături de care ardelenii au cucerit 3 titluri în Liga 1 și au realizat performanțe impresionante în Europa League.

Șumudică, pe lista antrenorilor urmăriți de CFR Cluj, după despărțirea de Dan Petrescu

Adrian Mutu pare principalul favorit să ajungă în Gruia, având în vedere dorința lui de a pregăti un club cu pretenții la titlu, dar și relația sa excelentă cu conducerea CFR-ului. De asemenea, s-a mai discutat despre variantele Edi Iordănescu și Vasile Miriuță, doi antrenori care s-au mai aflat pe banca CFR-ului în trecut.
În urmă cu puțin timp a fost descoperită încă o soluție pe care conducerea CFR-ului cu siguranță o va analiza îndeaproape. Potrivit Digisport, Marius Șumudică se află în atenția oficialilor din Gruia. Fost campion al României cu Astra Giurgiu, Șumudică a impresionat în campionatul Turciei în ultima perioadă pe banca lui Gaziantep. Fostul atacant al Rapidului știe cum să discute cu jucătorii cu experiență și îi plac provocările, lucruri pe care le va găsi în vestiarul din Gruia.
Șumudică se află de anul trecut la Gaziantep, echipă aflată pe locul 6 în campionatul Turciei. Fostul jucător din Giulești are un CV extrem de bogat, alcătuit din echipe din România, dar și din străinătate.
Cea mai bună perioadă a lui Șumudică din cariera de antrenor a fost pe vremea când o pregătea pe Astra. Alături de formația giurgiuveană, tehnicianul de 49 de ani a cucerit titlul în Liga 1 în sezonul 2015/2016.
În 2017 s-a despărțit de Astra și a ajuns în Turcia, la Kayserispor. De atunci, Șumudică a mai pregătit-o pe Al-Shabab înainte să semneze cu Gaziantep.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11