După înfrângerea rușinoasă cu 4-0 în fața Stelei Roșii Belgrad, Marius Șumudică a devenit ținta ironiilor. Vasile Miriuţă, fostul antrenor al campioanei României, l-a luat peste picior pe Marius Şumudică. Acesta susţine că echipa campioană le-ar fi eliminat pe Lincoln Red Imps şi pe Borac Banja Luka şi dacă ar fi avut maseurul pe banca tehnică.
"Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume? Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR.

Marius Șumudică, luat peste picior de Vasile Miriuță

Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
Eu cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului. Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe", a spus Vasile Miriuță la Look Sport. Miriuță a antrenat-o de două ori pe CFR Cluj: 2013-2014 şi 2016-2017. El a adunat 39 de victorii în 79 de meciuri.
Ironia lui Miriuță vine în contextul în care Șumudică și-a asumat calificarea CFR-ului în grupele unei competiții europene. Antrenorul a reacţionat dur şi i-a acuzat pe liderii echipei campioane după înfrângerea usturătoare de la Belgrad: "În a doua repriză, am luat două goluri de Cascadorii Râsului, cum nu am mai văzut în toată viaţa mea, nici când antrenam la Divizia C. De data asta, trebuiau să mai fie 5-6 jucători lângă mine aici şi să vă explice ce s-a întâmplat.
E una din cele mai neagre seri ale acestui club şi ale acestor jucători. Trebuie să îşi asume că unii cred că sunt senatori de drept în această echipă, dar nu demonstrează nimic. Nu critic jucătorii, dar nu pot să fiu eu oaia neagră în faţa tuturor. În momentul în care îi deschizi uşa unuia la casă şi îi spui unui hoţ "intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici". Ăla e prost să îl lase acolo? Oamenii râd, dar ăsta e adevărul.
De ce să îmi fie teamă? Sunt un om corect, să îşi asume. Eu când greşesc o schimbare, eu am ridicat mâna. Ştii ce jucători a pierdut CFR faţă de anii trecuţi, jucau Burcă şi Vinicius. Erau Bordeianu, Djokovic. Păun şi Chipciu nu au putut juca. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren? Ăsta e defectul meu, spun lucrurilor pe nume", a spus Şumudică, după Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0.
Romanian Liga I
Două variante de lux pentru Budescu după despărțirea de FCSB: Dan Petrescu și Șumudică
03/01/2022 LA 06:00
Turkish Süper Lig
Încă o înfrângere pentru Șumudică în Turcia! Echipa lui a pierdut cu Fenerbahce și e pe ultimul loc
26/12/2021 LA 18:19