CFR Cluj - Borac Banja Luka se joacă marți, de la ora 20:00 iar Marius Șumudică a prefațat partida din primul tur preliminar al UEFA Champions League.
„Nici când jucam cu Beșiktaș sau Galatasaray nu aveam așa emoții! De vreo două nopți nu mă odihnesc. Azi îmi spunea soția că trebuie să fiu la 6-7 la stadion, eu am venit la 2 să mai pregătesc partida. Nu mai sunt echipe mici, sunt formații greu de desfăcut, chiar dacă pe hârtie pleci favorit”, a afirmat el.

Marius Șumudică, săgeți către Dan Petrescu

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
„Toată lumea se așteaptă să defileze CFR, dar nu e așa. Bine, nici nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici și să spun că va fi cel mai greu meci mâine și că noi plecăm cu șansa a doua. Nu voi face lucrul ăsta niciodată. Cert e că ne vor pune probleme”, a declarat Șumudică.
”Sunt un tip cu picioarele pe pământ, am spus mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă i-am deranjat pe unii. E clar că va fi greu să ajungem în grupele Champions League, dar la fotbal nu știi niciodată ce se întâmplă. În Europa League ar fi foarte bine, în Conference n-avem voie să nu fim, iar să mergem în Ligă ar fi extraordinar!”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20