CFR Cluj - Borac Banja Luka se joacă marți, de la ora 20:00 iar Marius Șumudică a prefațat partida din primul tur preliminar al UEFA Champions League.
„Nici când jucam cu Beșiktaș sau Galatasaray nu aveam așa emoții! De vreo două nopți nu mă odihnesc. Azi îmi spunea soția că trebuie să fiu la 6-7 la stadion, eu am venit la 2 să mai pregătesc partida. Nu mai sunt echipe mici, sunt formații greu de desfăcut, chiar dacă pe hârtie pleci favorit”, a afirmat el.

Marius Șumudică, săgeți către Dan Petrescu

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
„Toată lumea se așteaptă să defileze CFR, dar nu e așa. Bine, nici nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici și să spun că va fi cel mai greu meci mâine și că noi plecăm cu șansa a doua. Nu voi face lucrul ăsta niciodată. Cert e că ne vor pune probleme”, a declarat Șumudică.
”Sunt un tip cu picioarele pe pământ, am spus mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă i-am deranjat pe unii. E clar că va fi greu să ajungem în grupele Champions League, dar la fotbal nu știi niciodată ce se întâmplă. În Europa League ar fi foarte bine, în Conference n-avem voie să nu fim, iar să mergem în Ligă ar fi extraordinar!”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32