"Mie nu-mi place să ies în presă, să mă plâng, dar ce mi-au făcut este incredibil. Nu credeam că e posibil așa ceva la un club de talia FCSB", a declarat el pentru Gazeta Sporturilor.
El a jucat constant între 2016 și 2018, fundașul sârb fiind un om de bază care a adunat 68 de meciuri în campionatul intern. Însă accidentările din august 2018 și apoi aprilie 2019, la piciorul stâng și la spate, i-au făcut viața un calvar.
"Da, în doi ani am lipsit de la antrenamente 7 luni. Dar atât, în rest eu am fost permanent la echipă, mă antrenam la fel ca și ceilalți, eram bun de joc, dar nimeni nu mă băga în seamă. Mi-am luat mereu banii, recunosc, însă nu știu de ce nu jucam deloc, nici când erau probleme de efectiv în linia defensivă. Brusc, din cel mai bun și lăudat, am devenit doar un jucător de decor”, a afirmat Momcilovic.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Momcilovic: ”Cei de la FCSB spuneau că sunt accidentat și când eram apt de joc”

”Cei de la FCSB tot spuneau că sunt accidentat, chiar și când mă antrenam și eram bun de joc. Nu spuneam nimic, mă antrenam și mai tare, sperând că voi primi o șansă. Și ce au făcut? Vintilă m-a băgat direct titular în februarie, la Cluj, în meciul cu CFR. Am jucat doar o repriză, era 0-0 la pauză, dar m-a schimbat. Nu știu de ce, că m-am uitat pe cifre și le-am avut foarte bune, printre cele mai mari. Nu mi s-a dat nicio explicație”, a povestit el.
"Nici operația la spate nu mi-au plătit-o, iar pe mine m-a costat 4.000 de euro. Am adus actele doveditoare la club, dar nimeni nu a mai zis nimic. Parcă mă accidentasem în discotecă, nu pe teren", a precizat Momcillovic.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20