"Mie nu-mi place să ies în presă, să mă plâng, dar ce mi-au făcut este incredibil. Nu credeam că e posibil așa ceva la un club de talia FCSB", a declarat el pentru Gazeta Sporturilor.
El a jucat constant între 2016 și 2018, fundașul sârb fiind un om de bază care a adunat 68 de meciuri în campionatul intern. Însă accidentările din august 2018 și apoi aprilie 2019, la piciorul stâng și la spate, i-au făcut viața un calvar.
"Da, în doi ani am lipsit de la antrenamente 7 luni. Dar atât, în rest eu am fost permanent la echipă, mă antrenam la fel ca și ceilalți, eram bun de joc, dar nimeni nu mă băga în seamă. Mi-am luat mereu banii, recunosc, însă nu știu de ce nu jucam deloc, nici când erau probleme de efectiv în linia defensivă. Brusc, din cel mai bun și lăudat, am devenit doar un jucător de decor”, a afirmat Momcilovic.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

Momcilovic: ”Cei de la FCSB spuneau că sunt accidentat și când eram apt de joc”

”Cei de la FCSB tot spuneau că sunt accidentat, chiar și când mă antrenam și eram bun de joc. Nu spuneam nimic, mă antrenam și mai tare, sperând că voi primi o șansă. Și ce au făcut? Vintilă m-a băgat direct titular în februarie, la Cluj, în meciul cu CFR. Am jucat doar o repriză, era 0-0 la pauză, dar m-a schimbat. Nu știu de ce, că m-am uitat pe cifre și le-am avut foarte bune, printre cele mai mari. Nu mi s-a dat nicio explicație”, a povestit el.
"Nici operația la spate nu mi-au plătit-o, iar pe mine m-a costat 4.000 de euro. Am adus actele doveditoare la club, dar nimeni nu a mai zis nimic. Parcă mă accidentasem în discotecă, nu pe teren", a precizat Momcillovic.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32