La Universitatea Craiova a fost depistat un caz de infectare cu coronavirus, iar un test, cel al lui Cristiano Bergodi, a ieșit neconcludent, fapt care i-a făcut pe șefii fotbalului românesc să modifice data la care se va juca meciul dintre Astra Giurgiu și gruparea din Bănie. Lucian Pretorian, team-managerul celor de la Universitatea Craiova, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.
În acest caz, meciul pe care Universitatea Craiova urma să îl joace sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, va fi amânat. DSP Dolj va efectua la echipa de pe Oblemenco o anchetă epidemiologică, iar partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova va fi reprogramată săptămâna viitoare, în funcție de rezultatele primite de olteni.

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova a fost amânat după cazurile din Bănie

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Azi, jucătorii și staff-ul tehnic al celor de la Universitatea Craiova vor fi din nou testați pentru COVID-19, așa cum prevede protocolul: „Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine (n.r. marţi) va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, au anunțat oltenii luni seară.
Universitatea Craiova se află pe locul 1 în clasamentul play-off-ului, cu 4 puncte în fața rivalilor de la CFR Cluj. Oltenii au 44 de puncte și au pierdut un singur meci în cele 8 etape jucate în play-off.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20