Mâine, miercuri 15 iulie, va fi prezentat oficial noul antrenor Toni Petrea iar Thomas Neubert va fi preparator fizic. Bogdan Argeș Vintilă va fi antrenor la echipa a doua. Secund va fi Mihai Pintilii deoarece el încă nu are licența pro.
Thomas Neubert are promis un salariu de 100 de mii de euro pe an și este pregătit să semneze a treia oară cu FCSB. Preparatorul fizic german şi-a reziliat contractul în Dubai.
Thomas Neubert va fi secundul lui Toni Petrea, omul de încredere al lui Reghcampf. Neamțul a explicat pentru AntenaSport cum au decurs negocierile cu FCSB. Neubert a primit aprobarea de la Laurenţiu Reghecampf pentru a veni la București.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să duce FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc", a declarat Neubert conform AntenaSport.

De ce îl readuce FCSB pe Thomas Neubert

Thomas Neubert a venit la FCSB împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012, și cei doi au câștigat două titluri consecutive. Germanul a adus în România noi metode de pregătire și a revoluționat pregătirea fizică a jucătorilor roș-albaștri.
După doi ani la FCSB, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aventura din Arabia Saudită s-a terminta repede, iar cei doi au mers pentru câteva luni la Litex Lovech.
Neubert a revenit la FCSB în decembrie 2015, în același timp cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat singur în Bulgaria, la CSKA Sofia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11