Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul cu Craiova a fost ultimul pentru Vintilă pe banca FCSB. Toni Petrea va prelua echipa

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/07/2020 la 13:47 GMT+3

Meciul cu Universitatea Craiova a fost ultimul pe bancă pentru Bogdan Argeș Vintilă. Noul antrenor principal va fi Toni Petrea, a anunțat conducerea FCSB.

Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenorul FCSB-ului

Credit imagine: Eurosport

Mâine, miercuri 15 iulie, va fi prezentat oficial noul antrenor Toni Petrea iar Thomas Neubert va fi preparator fizic. Bogdan Argeș Vintilă va fi antrenor la echipa a doua. Secund va fi Mihai Pintilii deoarece el încă nu are licența pro.
Thomas Neubert are promis un salariu de 100 de mii de euro pe an și este pregătit să semneze a treia oară cu FCSB. Preparatorul fizic german şi-a reziliat contractul în Dubai.
Thomas Neubert va fi secundul lui Toni Petrea, omul de încredere al lui Reghcampf. Neamțul a explicat pentru AntenaSport cum au decurs negocierile cu FCSB. Neubert a primit aprobarea de la Laurenţiu Reghecampf pentru a veni la București.
”Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să duce FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc", a declarat Neubert conform AntenaSport.

De ce îl readuce FCSB pe Thomas Neubert

Thomas Neubert a venit la FCSB împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012, și cei doi au câștigat două titluri consecutive. Germanul a adus în România noi metode de pregătire și a revoluționat pregătirea fizică a jucătorilor roș-albaștri.
După doi ani la FCSB, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aventura din Arabia Saudită s-a terminta repede, iar cei doi au mers pentru câteva luni la Litex Lovech.
Neubert a revenit la FCSB în decembrie 2015, în același timp cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat singur în Bulgaria, la CSKA Sofia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo