„Se pare că deranjăm, se pare că sunt 3 echipe care trebuie să se lupte la titlu. Cer să se facă dreptate, atât. Nu vreau să ni se dea nimic în plus, să ni se acorde ceva, dar măcar să ne respecte. Arbitrajul este în cădere, pentru că nu e normal ce se întâmplă. Dacă vrem ca Liga I să ajungă în top, să crească, trebuie să îmbunătăţim toate aspectele. Eu nu spun că arbitrii au toată vina pentru ce se întâmplă, dar să analizăm etapă cu etapă ce s-a întâmplat împotriva lui Dinamo.
Începând de acum, vom lua măsuri, vom trece la fapte. Arbitrul de azi e şi el om, poate greşi, dar… Ceea ce văd în acest campionat nu-mi place. Vin dintr-un campionat mult mai profesionist şi trebuie să spun ce nu-mi place”, a declarat Collado după meciul pierdut de Dinamo cu Craiova.

COSMIN CONTRA: "DINAMO NU E DORITĂ ÎN PLAYOFF!"

Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
ACUM 17 ORE
Contra a criticat și el dur maniera de arbitraj din acest meci și din debutul de sezon din Liga 1. "Guriță" a atras atenția că Dinamo nu este dorită în playoff, apoi a explicat de ce penalty-ul din această seară, după o împingere a lui Puljic în duel cu Marius Constantin, a fost acordat mult prea ușor.
"Trebuie să revin la greșelile de arbitraj. În 7 etape au existat 7 greșeli împotriva lui Dinamo. Nu știu de ce Comisia Centrală nu analizează mai bine astfel de faze. Marius Constantin a forțat acest penalty. Puljic mi-a spus că Marius Constantin s-a băgat în fața lui. Am și o fotografie pe telefon cu faza. În momentul în care Puljic a pus o mână pe el, a început să țipe și a căzut în genunchi. Iar când domnul Feșnic (n.r. - arbitrul central) a auzit țipetele a dictat penalty.
Este al 3-lea meci în care arbitrul dictează penalty împotriva noastră (n.r. - după cele cu FCSB și UTA Arad). Maniera de arbitraj împotriva lui Dinamo mă face să fiu foarte îngrijorat. Sper să fie doar greșeli omenești. Nu știu ce să mai cred. Nu știu dacă Dinamo e dorită în playoff. Probabil că nu. Trebuie să fim puternici și să încercăm să jucam împotriva deciziilor de arbitraj.", a mai spus antrenorul lui Dinamo.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01
Romanian Liga I
Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea e iminentă"
21/11/2021 LA 14:36