Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul ironic postat de DDB pe Facebook: ”Asta vă doriți, câinilor?!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/04/2021 la 14:39 GMT+3

Peluza Cătălin Hîldan a postat un răspuns pe Facebook după ceea ce consideră fanii a fi atacuri din ce în ce mai dese la adresa programului DDB.

Suporterii celor de la FCSB și-au încurajat favoriții înaintea derby-ului cu Dinamo (Sursă foto: Digisport)

Credit imagine: Eurosport

Comunicatul transmis de DDB

”DRUMUL DDB SE OPREȘTE AICI
Lansat în mai 2018, cu scopul de a nu lăsa Dinamo să moară, după ce acționarul majoritar a anunțat că își retrage total sprijinul, programul DDB și-a îndeplinit obiectivul. Cu peste 15.000 de membri cotizanți, DDB a devenit în scurt timp cea mai mare comunitate socios din Estul Europei. Împreună, suporterii DDB am reușit să luăm licența pentru Europa și Liga 1, în sezonul 2019-2020, demers în urma căruia am devenit oficial acționari la club.
De atunci, programul DDB a asigurat cheltuielile curente ale clubului, a plătit deplasări, a achitat datorii către stat, a păstrat jucătorii și staff-ul, i-a îndepărtat pe spaniolii iresponsabili de la conducere, a salvat baza de la Săftica, a obținut licența și pentru sezonul în curs, a câștigat procese costisitoare pentru Dinamo și a adus recent antrenor, cu care echipa să aibă șanse reale de a rămâne în Liga 1. Judecând în cifre, DDB a virat în club 1.740.000 €, bani care au ținut Dinamo în viață, la propriu!
Efortul suporterilor în aceste vremuri tulburi a fost unul extraordinar. Împreună am reușit să transformăm programul DDB într-un veritabil fenomen, care a atras admirația presei la nivel internațional, precum și suportul fanilor altor echipe din țară și din lume.
Din păcate, în ciuda eforturilor fantastice ale DDB, Dinamo a ajuns în pericol de retrogradare. Contestat vehement de către presă, atacat de foști jucători emblematici ai clubului și cu susținerea diminuată până și din partea suporterilor, mulți dintre ei chiar membri cotizanți, programul DDB se oprește, astăzi, aici.
Echipa DDB mulțumește tuturor pentru sprijin și face o ultimă reverență în fața suporterilor dinamoviști din toate colțurile lumii!
ASTA VREȚI SĂ AUZIȚI, CÂINILOR? TREZIȚI-VĂ TOȚI LA REALITATE, DINAMO ARE ÎN CONTINUARE NEVOIE DE NOI! PCH NU VA ABANDONA NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ, DINAMO!
DDB NU SE VA OPRI NICI MĂCAR O SECUNDĂ DIN MISIUNEA LUI!
PCH-DDB NU VOM DA VREODATĂ SATISFACȚIE CELOR CARE URĂSC ACEST CLUB!”

Cornel Țălnar, critici dure pentru programul DDB

Cornel Țălnar, unul dintre jucătorii emblematici ai lui Dinamo, s-a arătat nemulțumit recent de faptul că nu este folosit destul la club.
"Eu sunt director tehnic la Dinamo. Cei care conduc la ora actuală Dinamo n-au nevoie de profesioniști, chiar se lăudau într-un comunicat că au rugat profesioniști să vină lângă ei.Pe mine nu trebuie să mă roage, eu sunt angajat din vară la Dinamo. Ar putea foarte frumos să mă întrebe, dar probabil ei au nevoie de amatori, ca să-și facă ei acolo lucrurile. Din păcate, Dinamo a ajuns unde a ajuns. La noi era înmormântare când Dinamo termina pe locul 2. Acum Dinamo este pe loc retrogradabil și văd că nimeni nu se sesizează.
Trebuie aduși rapid niște profesioniști în toate domeniile de activitate, să se încerce pe ultima sută de metri să se facă ceva pentru Dinamo”, a afirmat ”Țânțarul”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo