Liber de contract de peste un an, după despărțirea de Al Arabi, Mihai Costea s-a antrenat o perioadă cu Viitorul Dăeşti, din Liga a patra. Vârful spera să prindă o nouă înțelegere în zona țărilor arabe, însă interesul pentru un jucător care nu a mai jucat de atât de mult timp este minim.
Se părea că nu mai poate fi vorba de o carieră la nivel decent, însă Costea cel mic a primit o șansă nesperată de la Chindia Târgoviște.

Mihai Costea, șansă nesperată din Liga 1

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Antrenată de Emil Săndoi, fostul său antrenor de la naționala de tineret, formația din "cetatea de scaun" l-a primit la antrenamente și chiar e dispusă să îi ofere un contract. Vârful e momentan mult în urmă cu pregătirea fizică, lucru perfect normal având în vedere perioada de inactivitate, dar Săndoi pare decis să îi acorde o șansă.
"N-am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naționala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuții cu formații din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea și el și o să luăm o decizie.
Îmi aduc aminte că Mihai avea calități deosebite și poate fi un câștig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic", a spus Săndoi pentru ProSport.
În urmă cu un deceniu, Mihai Costea reprezenta unul dintre cele mai scumpe achiziții din istoria FCSB, clubul roș-albastru plătind 1,4 milioane de euro în schimbul său. Nu a dat randament la clubul care acum își are sediul în Berceni, deși a stat acolo nu mai puțin de 4 ani. A urmat un scurt periplu la Voluntari, pentru ca apoi să își încerce norocul în țările arabe, la Al Ittihad, Al-Fujairah și Al-Arabi. Deși la toate cele trei formații a avut o rată de goluri impresionantă, nicăieri nu a stat mai mult de un sezon.

Premier League, etapa a 5-a

Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11