Managerul general al Universității Craiova a vorbit în ProSport despre situația vârfului de 28 de ani. Acesta a acuzat primele probleme în iarnă, în cantonament și se programase la o renumită clinică din Padova. Odată pandemia venită, Roman a amânat investigațiile, ajungând abia în vară pe mâna medicilor italieni. După o serie de analize și teste, lui Mihai i-a fost recomandată o operație pe cord. Lucrurile sunt sensibile, iar fotbalistului i s-a recomandat să nu facă efort. În aceste condiții, am putea asista, ca și în cazul lui Țucudean.
"Mihai a fost la un control, iar cel făcut a fost cu un verdict neplăcut pentru noi și pentru el. Urmează să facă o investigație și s-ar putea să fie vorba de o intervenție chirurgicală sau un stop de la efort. E o situație delicată. Este o situație similară cu cea a lui Țucudean. Parcă mai delicată decât la Țucudean.
Am stat de vorbă cu medicul și mi-a zis că Țucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 17 ORE
Un medic poate să explice, dar e o situație mai delicată decât la George Țucudean. El nu simte că lucrurile se agravează, ci doar aparatele… Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-și riște viața. Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal.
E o situație delicată. Am mers peste tot cu el, există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigație făcută în altă parte. Tragem pentru el și pentru noi. Este o pierdere umană și cântărește mai mult ca 10 titluri", a declarat Marcel Popescu la Prosport.

George Țucudean s-a retras din fotbal în octombrie

George Țucudean a anunțat acum două luni că se retrage din fotbal la doar 29 de ani din cauza problemelor medicale.
"Ferească Dumnezeu, am fi putut vedea cazuri precum cel al lui Ekeng! Am luat decizia să mă retrag, pentru că nu se știe niciodată. Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc”, a declarat Țucudean pentru Antena Sport.
Țucudean s-a operat recent de două ori la inimă, acestea fiind intervenții noninvazive pentru a elimina ”focarele” care provoacă extrasistole. Acestea au fost motivul pentru care Țucudean a stat multă vreme departe de fotbal.
Țucudean a evoluat pe parcursul carierei sale la Dinamo, UTA, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul și CFR Cluj. Țucudean are în palmares și 10 meciuri pentru echipa națională, pentru care a marcat de trei ori.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957487.jpg
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20