Deşi are ambiţii să se lupte la titlu, oltenii sunt pregătiţi să renunţe la cel mai bun jucător al lor. AntenaSport a aflat că între conducerea Craiovei şi un club din La Liga negocierile privind trecerea lui Mihăilă în Spania s-au intensificat, iar în acest moment sunt şanse mari să se ajungă la un acord.
Valentin Mihăilă este un atacant de bandă stânga de 20 de ani, a cărui viteză şi simţ al porţii îl recomandă pentru fotbalul mare. Cu 7 goluri şi 3 assisturi în acest sezon, în competiţiile interne, fotbalistul lui Bergodi a intrat în atenţia mai multor cluburi din Vest.
La acest fapt a contribuit şi evoluţiile impresionante de la naţionala U21, astfel că pare greu de crezut că Universitatea îl mai poate ţine pe fotbalist încă un an, mai ales că sumele vehiculate pentru transferul lui depăşesc 3 milioane de euro.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01

Pleacă Mihăilă, vine Screciu la Craiova

Deşi nu joacă pe acelaşi post, Screciu fiind închizător, revenirea lui în Bănie ar fi o mare lovitură pentru olteni.
Aceeaşi sursă notează că oficialii Craiovei sunt foarte aproape să îl repatrieze, sub formă de împrumut pe fotbalistul lui Genk. Plecat în 2018 la echipa de care încă aparţine şi Ianis Hagi, mijlocaşul nu s-a adaptat, astfel că în acest sezon a fost cedat, sub formă de împrumut, la Lommel (liga a doua belgiană).
Încă din iarnă conducerea oltenilor a încercat să îl aducă pe fotbalist sub formă de împrumut, dar în cele din urmă mutarea a picat. Acum, însă, şansele să se ajungă la un numitor comun sunt foarte mari.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21