„E greu să spun ce a fost. Echipa are un joc timorat, parcă ne e frică când avem mingea. Stăm, ne apărăm bine, dar avem probleme mari la construcție. Nici schimbările nu ne-au ajutat deloc. Suferim enorm! Asta e realitatea. Jucăm un fotbal haotic și suntem puțini. Ne mai pleacă și câte un jucător săptămânal. Să vedem ce se întâmplă la următorul antrenament”, a afirmat Mihalcea.
”Din păcate, am jucători care nu înțeleg că a început campionatul. În poziția în care suntem, trebuie să facem orice sacrificiu. Avem foarte mulți jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e la ei, e mentală! Dar să se trezească și singuri, pentru că eu m-am plictisit să tot dau tonul! Jocul nu îmi oferă liniște. Suferim enorm! Am multe probleme.”, consideră el.
”Să renunț? Nu! De ce? Doar dacă cei din conducere consideră. Dar nu va veni demisia din partea mea. Sunt resemnat! Fanii ne susțin, dar ce să mai facă? Să-i bag în teren... Poate găsesc pe unii... Ei fac tot posibilul să ne ajute. Dar, cu tot respectul pentru jucători, cu atitudinea asta... ”, a continuat Mihalcea.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Dinamo - Poli Iași 1-1

Dinamo a reușit doar un egal cu Poli Iași pe teren propriu. Ambele goluri ale partidei s-au marcat din penalty.
Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 10, din lovitură de la 11 metri și a stabilit scorul de la pauză. Poli Iași, de partea cealaltă, a revenit de la vestiare cu o atitudine mult mai bună, iar în minutul 84, Andrei Cristea a egalat tot din lovitură de la 11 metri. Băieții lui Mircea Rednic au continuat să preseze, dar partida s-a încheiat la egalitate. În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe loc retrogradabil, penultimul în play-out-ul Ligii 1. Dinamo va întâlni în etapa următoare Chindia Târgoviște, în timp ce Poli Iași va primi vizita Viitorului.
Echipa antrenată de Mircea Rednic a dominat finalul de meci și a fost foarte aproape să înscrie golul victoriei, însă șansa a lipsit. Faza penalty-ului din care a înscris Dinamo a fost una controversată. În urma unui duel cu Sorin Șerban, Sorescu a căzut în careu, iar centralul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Dinamovistul a transformat cu siguranță. "Penalty ușor acordat", a fost concluzia fostului arbitru internațional Cristi Balaj pentru Gazeta.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20