„A fost inconștient. Nu și-a făcut calculele. A văzut că cei de dinaintea lui au făcut mulți bani, dar el nu a reușit. Același lucru s-a întâmplat și la Rapid când un patron de restaurant a venit la echipă. Va trebui ca la un moment dat Negoiță să se dea la o parte”, a declarat Mircea Lucescu la ProX.
"Mă doare foarte tare (n.r. - sufletul). Dar (n.r. - clubul) a intrat pe mâna unor oameni care şi-au bătut joc pur şi simplu de această echipă, de istoria ei, de tradiţia ei, de tot şi era normal să ajungă într-o astfel de situaţie. E foarte greu pentru oricine ar încerca să preia această echipă, pentru că, până la urmă, finalul va fi cel care va decide dacă cel care a preluat echipa a făcut bine sau nu. Nu se ştie în situaţia asta, este o situaţie grea. Pe această echipă o ţine speranţa suporterilor, dar la un moment dat şi asta se va duce”, consideră el.
Echipa Dinamo trebuie să renască, este important pentru fotbalul românesc. Ar trebui să apeleze mai mult la oameni legaţi de acest club, şi ca suporteri şi ca foşti angajaţi, pentru a susţine dacă nimeni nu se face prezent. Acum, în Bucureşti, există o singură echipă care are un viitor. Este Rapidul, care construieşte stadion. Echipa lui Becali, Steaua, nu are stadion, Dinamo nu are stadion
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Mircea Lucescu: ”Rușinea cea mai mare este să ajungi în faliment”

Stadionul care se construieşte la (Arcul de Triumf) am înţeles că federaţia de rugby îl vrea doar pentru ei. În condiţiile astea, fără un stadion nu poţi face performanţă, este imposibil. Un stadion propriu îţi aduce minimum 12-13 puncte anual, cu sprijinul suporterilor. Greşeala cea mai mare a fost aceea că, atunci când a existat posibilitatea construirii Stadionului Dinamo, s-au împotrivit prea mulţi. Justiţia ar trebui să intervină în multe alte situaţii în care oameni care nu avea nimic au devenit dintr-odată supermilionari pe proprietăţile altora, care au dispărut. Statul a cedat prea uşor ceea ce aparţinea tuturor.
„Rușinea cea mai mare nu e aceea să retrogradezi, ci să ajungi în faliment. Din punctul ăsta de vedere, e important că fanii fac tot ce e posibil să nu ducă echipa în faliment”, a continuat el.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11