Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu, patronul la Dinamo? Fiul Răzvan explică de ce nu este un scenariu viabil

Ion Alexandru

Actualizat 21/06/2020 la 08:48 GMT+3

Răzvan Lucescu recunoaște că tatăl Mircea nu are cum să salveze Dinamo de la faliment pentru că nu are banii necesari.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Reuters

Negoiță nu găsește investitori pentru a vinde Dinamo. Toate variantele de până acum au căzut, iar Răzvan Lucescu a explicat pentru TVR Sport de ce venirea tatălui Mircea ca patron al lui Dinamo este o utopie.
Tata nu a câștigat foarte mult. A avut un salariu foarte bun, dar a fost salariu. Acum s-a oprit! Ce ar însemna? Să vină să bage niște bani, pentru un an sau doi, după care se termină. În acel moment Dinamo s-ar întoarce la ceea ce a fost în ultimii cinci sau șase ani

Dinamovistul Lucescu

Răzvan și Mircea Lucescu au devenit membri Elite în programul socios „Doar Dinamo București”, în luna mai. Fiecare dintre ei investesc câte 1948 de euro în proiectul fanilor, care vor să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță.
Mircea Lucescu a fost 20 de ani la Dinamo, dintre care 15 ca jucător și 5 ca antrenor
Mircea Lucescu are 74 de ani și a câștigat 8 titluri cu Dinamo, 7 ca jucător și unul ca antrenor, la ultimul său sezon în Ștefan cel Mare. Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo în 1990.
Din acest grup select mai fac parte Cristi Borcea, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Zoltan Kadar, Dorin Rotariu și Ionuț Nedelcearu. Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul de joc al lui dinamoviștilor în sezonul 2020-2021 din Liga 1.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo