Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo Bucureşti! Anunţul făcut de Il Luce: "Vă promit!"

Cristian Mihală

Publicat 12/05/2022 la 11:27 GMT+3

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, le-a spus, miercuri, miniştrilor Lucian Bode şi Attila Cseke că va reveni la Dinamo când noul stadion va fi reconstruit.

Mircea Lucescu și Lionel Messi, la finalul meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, din UEFA Champions League

Credit imagine: Twitter

"Vă promit că mă întorc şi vom avea şi echipă dacă vom avea stadion. Vă mulţumesc încă o dată şi vă mulţumesc şi pentru toate stadioanele pe care le-aţi făcut în România", i-a spus Lucescu lui Attila Cseke la finalul festivităţii prin care s-a aniversat 74 de ani de la înfiinţarea CS Dinamo.
"Am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar pe care mi-l doream de mult, construirea unui nou stadion. Am spus că nu mă întorc la Dinamo până nu văd un stadion nou aşa cum trebuie să aibă un club cum este Dinamo, cu asemenea performanţă internaţională de-a lungul anilor. Sunt 32 de ani de când eu nu am mai fost pe acest stadion, în afară de faptul că am fost de două ori cu Rapid ca adversar al lui Dinamo. Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo, de acest stadion care mi-a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor noştri. Îmi doresc din tot sufletul ca acele vremuri să revină şi un pas este construirea unui nou stadion. Pentru că asta va însemna foarte mult în performanţele ulterioare ale acestui club. Voi fi alături de cei care vor face tot pentru a readuce în prim plan istoria clubului Dinamo'', a completat Lucescu.
CITEŞTE ŞI:

Stadionul Dinamo, gata în 2024

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi-a exprimat speranţa ca Dinamo să aibă în 2024 şi o echipă competitivă, de talia lui Mircea Lucescu: "Am lămurit o enigmă. Sper să avem şi echipă în 2024, pentru că în 2024 Dinamo va avea antrenor de echipă de cupe europene, Mircea Lucescu. Aţi auzit ce a spus domnul Lucescu, dacă avem stadion nou, din 2024 domnia sa se întoarce la Dinamo. Este o veste foarte bună. Şi pe mine m-a surprins acest anunţ, a făcut-o voluntar şi evident că ne bucură. La rezultatele pe care le-a obţinut Mircea Lucescu ca antrenor în întreaga carieră ar fi extraordinar să încheie aici. Îmi spunea că mai are doi ani de contract, aşa că ar trebui să se grăbească cu stadionul".
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, miercuri, în cadrul unei festivităţi organizate cu ocazia împlinirii a 74 de ani de existenţă de către CS Dinamo, că în curând vor începe lucrările de reconstrucţie ale noului stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare, care va avea aproximativ 25.000 de locuri.
El a înmânat documentaţia necesară ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila Cseke, care ar urma să înceapă lucrările de reconstrucţie prin Compania Naţională de Investiţii.
Stadionul Dinamo a fost exclus de pe lista celor patru stadioane care trebuiau reconstruite în Capitală în vederea organizării de către România a patru partide la Campionatul European de fotbal din 2020 (desfăşurat în 2021), din cauza unor litigii juridice cu o societate a fostului acţionar al FC Dinamo, Nicolae Badea.
În cursul anului 2020 se luase decizia ca amplasamentul noului stadion Dinamo să fie pe actualul velodrom, aflat în spatele complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo