Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic, pregătit să salveze Dinamo, dar are o reținere: "Toți dispar când e vorba de bani!"

Irina Aldea

Publicat 19/11/2020 la 18:00 GMT+2

Situația de la Dinamo nu cunoaște o îmbunătățire, așa cum au promis noii investitori spanioli, iar dinamoviștii au ajuns la capătul răbdării.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic, fostul antrenor al clubului din Ștefan cel Mare, în prezent liber de contract, a declarat de curând că este dispus să vină și să pună umărul la salvarea lui Dinamo, totul pentru ca alb-roșii să urce în clasament. Echipa antrenată în prezent de Cosmin Contra se află pe penultima poziție în clasamentul Ligii 1.
Rednic a vorbit despre situația actuală de la Dinamo și a amintit de ultima sa aventură ca antrenor al "câinilor", în urmă cu două sezoane, când a fost îndepărtat de vechea conducere:"N-am vorbit cu nimeni despre Dinamo. Eu tot să vin să salvez, dar eu am fost acolo și m-am implicat foarte serios. S-au plătit salarii din banii mei, s-a luat licența din banii mei. Am adus jucători gratis și cu salarii mici, apoi proiectul meu nu s-a mai făcut pentru că am fost dat afară. Să răspundă cei care m-au dat afară. Ce să fac eu? Să scot castanele aruncate de alții? Eu sunt dispus să ajut. Toți sunt dinamoviști, dar când e vorba despre bani, dispar toți", a spus Rednic pentru Digi Sport.

Situație critică la Dinamo! Jucătorii nu vor să mai intre în cantonament

Antrenorul Cosmin Contra este hotărât să plece de la Dinamo, chiar și să renunțe la clauza de 300.000 de euro, ca să primească cele trei salarii restante în valoare de 90.000 de euro. De cealaltă parte, jucătorii devin din ce în ce mai nervoși pentru că nu-și primesc salariile și vor ca agenții lor să depună actele la FIFA pentru a deveni liberi de contract.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii și staff-ul tehnic de la Dinamo au hotărât să nu mai intre în cantonament înainte de meciul cu FC Voluntari, care va avea loc vineri seară.Astfel, fotbaliștii vor participa la antrenamentul de joi sub comanda lui Contra dar vor merge la casele lor fara ca măcar să ia micul dejun împreună. Majoritatea locuințelor sunt închiriate din banii personali ai jucătorilor, ceea ce a adus încă o nemulțumire, în special la cei străini, având chirii de peste 500 de euro pe lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo