În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic, fostul antrenor al clubului din Ștefan cel Mare, în prezent liber de contract, a declarat de curând că este dispus să vină și să pună umărul la salvarea lui Dinamo, totul pentru ca alb-roșii să urce în clasament. Echipa antrenată în prezent de Cosmin Contra se află pe penultima poziție în clasamentul Ligii 1.

Rednic a vorbit despre situația actuală de la Dinamo și a amintit de ultima sa aventură ca antrenor al "câinilor", în urmă cu două sezoane, când a fost îndepărtat de vechea conducere:"N-am vorbit cu nimeni despre Dinamo. Eu tot să vin să salvez, dar eu am fost acolo și m-am implicat foarte serios. S-au plătit salarii din banii mei, s-a luat licența din banii mei. Am adus jucători gratis și cu salarii mici, apoi proiectul meu nu s-a mai făcut pentru că am fost dat afară. Să răspundă cei care m-au dat afară. Ce să fac eu? Să scot castanele aruncate de alții? Eu sunt dispus să ajut. Toți sunt dinamoviști, dar când e vorba despre bani, dispar toți", a spus Rednic pentru Digi Sport.

Romanian Liga I
Mircea Rednic este alesul fanilor-acționari! El va conduce Dinamo din sezonul viitor
11/07/2020 LA 05:03

Situație critică la Dinamo! Jucătorii nu vor să mai intre în cantonament

Antrenorul Cosmin Contra este hotărât să plece de la Dinamo, chiar și să renunțe la clauza de 300.000 de euro, ca să primească cele trei salarii restante în valoare de 90.000 de euro. De cealaltă parte, jucătorii devin din ce în ce mai nervoși pentru că nu-și primesc salariile și vor ca agenții lor să depună actele la FIFA pentru a deveni liberi de contract.

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii și staff-ul tehnic de la Dinamo au hotărât să nu mai intre în cantonament înainte de meciul cu FC Voluntari, care va avea loc vineri seară.Astfel, fotbaliștii vor participa la antrenamentul de joi sub comanda lui Contra dar vor merge la casele lor fara ca măcar să ia micul dejun împreună. Majoritatea locuințelor sunt închiriate din banii personali ai jucătorilor, ceea ce a adus încă o nemulțumire, în special la cei străini, având chirii de peste 500 de euro pe lună.

Fotbal
Rednic, prima declarație de când a semnat cu Poli Iași: "Acolo e stabilitate, nu vin ca finanțator"
02/01/2020 LA 15:50
Romanian Liga I
Rednic a semnat cu Poli Iași, va fi plătit în dolari și va face o revoluție a transferurilor
01/01/2020 LA 08:16