Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic: ”Voi fi alături de Dinamo, gata să investesc!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/01/2020 la 16:09 GMT+2

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Poli Iași, n-a uitat că nu a plecat pe cale amiabilă de la Dinamo și a lansat un atac dur asupra actualilor oficiali din Ștefan cel Mare.

Rednic

Credit imagine: Eurosport

„Nu vreau să vorbesc eu de Dinamo. Cei care au rămas acolo, să-și asume situația. Din momnet ce bugetul s-a dublat și tu tot pe locul 9 ești, înseamnă că sunt probleme. Dar, eu sunt acum la Poli Iași”, a fost reacția scurtă a lui Rednic (57 de ani).
Antrenorul s-a dezlănțuit în momentul în care jurnaliștii au insistat asupra subiectului. Rednic a lovit puternic în Florin Prunea. „Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo, că muierile au plecat și au rămas bărbații! Ar trebui ca fiecare să-și vadă de treabă. Toți ăștia care spun că sunt dinamoviști, băgați în tot felul de sondaje (n.r. Florin Prunea), sunt dinamoviști până la bani. Când li se spune că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, gata să investesc.” , a adăugat Rednic.
Prunea a fost ținta principală a lui Rednic. Actualul director general al alb-roșilor s-a certat săptămânile trecute cu Florin Bratu în direct la televizor și i-a spus acestuia că dacă s-ar face un sondaj cu întrebarea cine e mai dinamovist, fostul portar ar ieși învingător.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo