„Nu vreau să vorbesc eu de Dinamo. Cei care au rămas acolo, să-și asume situația. Din momnet ce bugetul s-a dublat și tu tot pe locul 9 ești, înseamnă că sunt probleme. Dar, eu sunt acum la Poli Iași”, a fost reacția scurtă a lui Rednic (57 de ani).
Antrenorul s-a dezlănțuit în momentul în care jurnaliștii au insistat asupra subiectului. Rednic a lovit puternic în Florin Prunea. „Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo, că muierile au plecat și au rămas bărbații! Ar trebui ca fiecare să-și vadă de treabă. Toți ăștia care spun că sunt dinamoviști, băgați în tot felul de sondaje (n.r. Florin Prunea), sunt dinamoviști până la bani. Când li se spune că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, gata să investesc.” , a adăugat Rednic.
Prunea a fost ținta principală a lui Rednic. Actualul director general al alb-roșilor s-a certat săptămânile trecute cu Florin Bratu în direct la televizor și i-a spus acestuia că dacă s-ar face un sondaj cu întrebarea cine e mai dinamovist, fostul portar ar ieși învingător.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11