Jucătorii CFR-ului vor fi testați din nou pentru coronavirus pe 28 iulie. Drept urmare, mai devreme de 28 iulie nu pot disputa nicio partidă. Astfel că singura variantă pentru reprogramarea meciului cu Botoșani rămâne undeva în perioada 28 iulie - 3 august.
Problema este că în acel interval ardelenii ar mai trebui să dispute alte două partide: restanța cu FCSB și marele derby de la Craiova. Programul este unul imposibil în aceste condiții. Ar însemna trei partide într-un interval de șapte zile.

Sezonul din Liga 1, înghețat?

Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 2 ORE
Având în vedere situațiile de la CFR și Dinamo, șansele ca sezonul să se mai poată încheia pe teren scad cu fiecare oră care trece. Și Craiova are 3 cazuri de coronavirus, astfel că situația e una extrem de grea pentru LPF.
FRF s-a adresat UEFA, așa cum anunță Gazeta Sporturilor, în speranța că sezonul se poate prelungi și partidele se vor putea disputa, în cele din urmă. Răspunsul forului continental a fost negativ, astfel că Liga 1 - cel puțin play-off-ul - trebuie să se încheie până pe 3 august. Imposibil, având în vedere situația de la CFR, care mai are de disputat încă trei meciuri.
O decizie finală se va lua în Comitetul Executiv de pe 30 iulie, dar judecând după realitatea săptămânii în curs e greu de crezut că se mai poate face ceva.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54