U Craiova 1948 a câștigat cursa din Liga a doua și a promovat, cot la cot cu Rapid București, în primul eșalon al fotbalului românesc. Mititelu Jr nu are de gând să piardă vremea și pregătește intens sezonul viitor al Ligii 1, motiv pentru care oltenii au anunțat azi primul transfer de marcă.
Ediție.ro anunță că Adrian Mititelu jr s-a ocupt în ultimele zile de campania de transferuri pentru sezonul viitor și l-a achiziționat pe mijlocașul dreapta Juan Bauza, 25 de ani, de la Csikszereda, jucătorul care a făcut o impresie excelentă în Liga a doua. Fotbalistul argentinian a semnat cu echipa din Bănie pentru o perioadă de patru ani.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

U Craiova 1948 a anunțat primul transfer după promovarea în Liga 1

Mijlocașul argentinian a ales să meargă la FC Universitatea Craiova 1948, în ciuda faptului că a avut și alte oferte de la echipe din Liga 1. Însă, chiar dacă pe acestea s-au bătut să îi obțină semnătura destule formații din primul nostru eșalon, totuși până la urmă proiectul oferit de oltenii lui Mititelu i s-a părut cel mai atractiv din toate punctele de vedere, mai transmite Ediție.ro.
În plus, craiovenii sunt aproape de a da lovitura și în privința a doi fotbaliști de valoare de la Astra Giurgiu, formație care a retrogradat în Liga a doua după 12 ani petrecuți în Liga 1. Echipa din Bănie negociază deja cu Iasmin Latovlevici, triplu campion cu FCSB, dar sunt pe care să ia și cei mai buni jucători de la Astra.Valerică Găman și Mihai Răduț, poate cei mai valoroși jucători ai Astrei, se vor transfera la U Craiova 1948.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10