Transferat în 2019 pentru 8 milioane de euro în MLS, Mitriţă nu a dat randamentul scontat, astfel că a fost împrumutat de americani la Al Ahli. În urmă cu o săptămână, internaţionalul nostru s-a despărţit de gruparea saudită şi speră că yankeii îl vor lăsa să plece. Măcar sub formă de împrumut (contractul îi expiră în 2022), pentru că la New York City nu are vreo şansă să evolueze.
O variantă ar fi Craiova, formaţie care, evident, îl doreşte înapoi. Liga 1 poate fi un nou start în carieră pentru micuţul jucător de bandă, care pare încântat de perspectiva întoarcerii la echipa de suflet, dar şi de posibilitatea de a lucra din nou cu Reghecampf.
"Nu știu nimic, aștept să vorbească impresarul, eu sunt la mâna celor de la New York. Știți foarte bine sentimentele mele pentru această echipă, dar aparțin de New York și nu pot vorbi mai multe. Agentul meu vorbește cu cei de la New York aproape zilnic și vom avea vești zilele următoare.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
IERI LA 20:54
L-am avut pe mister (n.r. Laurențiu Reghecampf) și în Arabia, este un antrenor foarte bun. Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, dar momentan stau la mâna celor de la New York", a declarat Alexandru Mitriță, conform sport.ro.

Mitriță, dorit și de Răzvan Lucescu la PAOK

Craiova nu e singura variantă pentru internaționalul român. Potrivit presei din Grecia, Răzvan Lucescu îl vrea pe Alexandru Mitriță la PAOK, echipă cu care se luptă pentru calificarea în grupele Conference League. Antrenorul român îi mai are în vizor și pe Sidcley, de la Dinamo Kiev, și pe Javi Ontiveros, legitimat la Villarreal.
"Mitriță și Sidcley sunt în atenția alb-negrilor. Românul poate juca pe mai multe poziții în atac, poate fi număr 10, al doilea atacant și extremă stânga. PAOK vrea să îl aducă sub formă de împrumut, mai ales că Lucescu îl vede a fi decarul echipei. În ceea ce îl privește pe Sidclay, situația este mai complicată. Depinde totuși de cum vor decurge negocierile cu jucătorii și cu echipele la care sunt legitimați", au scris jurnaliștii de la publicația elenă Sportime.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
IERI LA 20:23
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53