Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mobilizare maximă la Dinamo! Fanii au vizitat echipa la Săftica înainte de meciul cu Poli Iași

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/07/2020 la 17:21 GMT+3

Dinamo joacă cu Poli Iași astăzi de la 18:00 iar fanii echipei din Ștefan cel Mare s-au mobilizat pentru a susține echipa. Ei au mers la baza de antrenamente de la Săftica.

Dinamo a anunțat despărțirea de 7 jucători

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a vândut 12.000 de bilete virtuale pentru meciul extrem de important din play-out cu Poli Iași însă fanii din Ștefan cel Mare nu s-au oprit aici. Câteva zeci de suporteri au mers la săftica pentru a încuraja echipa lui Mihalcea pentru meciul cu echipa lui Mircea Rednic.
”Activitatea echipei DDB în ultimele 3 săptămâni s-a concentrat pe problema stadionului. Începând de săptămâna viitoare vă vom prezenta detalii despre punctul în care ne aflăm. Vă putem spune că veștile sunt îmbucurătoare.
Unul din argumentele cu care ne-am prezentat la discuții a fost implicarea suporterilor, care au cumparat toate biletele la fiecare meci de acasa, deși s-a jucat fără spectatori. Se naște un fenomen ce NU POATE FI OPRIT. O mișcare a suporterilor care atrage investitori și sponsori. Și încununarea tuturor eforturilor va fi o arenă nouă în Ștefan cel Mare.
FII ATENT LA BILETE! Mai sunt 5200! Pune deoparte confirmările primiite de la bilete.ro! Sunt dovada că te-ai implicat în salvarea clubului în cea mai grea perioadă a existenței lui. Dorim ca într-o zi, pe un scaun nou din noua arenă, SĂ FIE SCRIS NUMELE TĂU. Tu știi că ne ținem de cuvânt. ȘI în orice colț al lumii te-ai afla acum, într-o zi, să vii cu ai tăi la meci și vă așezați pe scaunele voastre”, au scris ieri suporterii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.
Astăzi, suporterii au mers la Săftica:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo